Şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit

Colonelul Daniel-Gheorghe Popa, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, a murit
Colonelul Daniel-Gheorghe Popa, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, a murit

Colonelul Daniel-Gheorghe Popa, șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în vârstă de 57 de ani, a murit într-un spital, el fiind internat după ce fusese diagnosticat cu Covid-19.

Surse medicale au precizat că şeful ISU Dobrogea, colonelul Daniel-Gheorghe Popa, a murit într-un spital din Capitală.

ISU Dobrogea anunţase, la sfârşitul săptămânii trecute, că inspectorul şef se infectase cu Covid-19, dar şi că alte nouă cadre din cadrul inspectoratului fusesere diagnosticate cu noul coronavirus. 

“Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa este una dintre instituţiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul  Covid-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care si domnul inspector şef au venit în contact cu acest virus şi s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operaţională nu a fost afectata de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfăşoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situaţii de urgenţă”, se arăta în comunicatul ISU Dobrogea, preluat de news.ro.

Sursa citată preciza că inspectorul şef era internat într-un spital din Bucureşti, iar starea sa era stabilă.

În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de colonelul Ionel Roşca.

Colonelul Daniel-Gheorghe Popa avea 57 de ani şi ocupa funcţia de inspector şef al ISU Dobrogea din iulie 2016. Din 2004 el fusese comandantul ISU Călăraşi.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

daniel popa isu a murit seful isu constanța a murit seful ISU Dobrogea a murit
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes