Șeful Poliției Capitalei, răspuns halucinant după ce a fost întrebat de ce i s-a schimbat haina polițiștului care a ucis o copilă de 11 ani

Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a răspuns jurnaliștilor care au încercat să clarifice gestul colegilor polițistului de a-l acoperi cu o altă haină, imediat după accidentul în care Raisa, o fată de 11 ani, și-a pierdut viața.

„Având în vedere temperaturile de afară, să știți că s-a încercat cumva protejarea polițistului. Nu s-a încercat sub nicio formă… (n.r. mușamalizarea identității) Să nu aveți vreo rezervă cu privire la faptul că polițiștii care au ajuns primii la fața locului au încercat acest lucru”, a spus Berechet.

Înytrebat de ce această atitudine protectoare nu s-a manifestat și în cazul fetițelor accidentate, pe care colegii polițistului nu s-au gândit să le protejeze de temperaturile de afară, șeful Poliției a dat-o în bară:

„Nu aveau o pregătire specializată în astfel de situații și se poate și cred că s-au văzut în spațiul public și s-au transmis Parchetului imagini care pot clarifica întreaga atitudine a polițistului”, a explicat șeful Poliției Capitalei.

Berechet a reiterat faptul că polițistul se afla în misiune, fiind trimis de către șeful său nemijlocit în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.

„Cu privire la evenimentul produs ieri, polițiștii și procurorul de caz au demarat imediat cercetări. În urma administrării probatoriului, procurorul a dispus astăzi control judiciar pentru 60 de zile. Conform statutului polițistului, am dispus retragerea sa din funcție”, a declarat Șeful Poliției Capitalei.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Bogdan Berechetpolitist crima minora
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes