Semifinale Indian Wells: Simona Halep o întâlnește pe Iga Swiatek

Semifinale Indian Wells: Simona Halep o întâlnește pe Iga Swiatek. Sursa foto: colaj SpS
Semifinale Indian Wells: Simona Halep o întâlnește pe Iga Swiatek. Sursa foto: colaj SpS

Poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numătul 3, s-a calificat în semifinalele turneului de categorie WTA 1000 de la Indian Wells, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Swiatek a trecut în sferturi de americanca Madison Keys, numătul 29 mondial şi favorită 25, scor 6-1, 6-0, în 56 de minute.

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, s-a calificat a patra oară în semifinale la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe croata Petra Martici, locul 79 WTA.

Halep şi Swiatek au mai fost adversare de trei ori: în 2019 la Roland Garros, când s-a impus românca, în 2020 tot la Roland Garros, când a câştigat poloneza, şi în 2021 la Australian Open, când Halep a fost câştigătoare. Cele trei meciuri au fost în faza optimilor.

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

advrsara halep halep halep - swiatek indian wells simona halep Simona Halep - Iga Swiatek rezultat
Felix Bradu
Felix Bradu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 20 de ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes