Semnal de alarmă IGSU: Nu permiteţi copiilor jocul cu petarde sau artificii, în noaptea de Anul Nou

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă face apel la părinţi, joi seară, să nu permită copiilor să se joace cu petarde în această perioadă sau în noaptea de Anul Nou. ”Folosirea unei artificii sau petarde îţi poate schimba viaţa… în rău”, au transmis reprezentanţii IGSU.

”Cât de valoroasă e vederea pentru tine? Te-ai putea descurca fără unul sau mai multe degete? Folosirea unei artificii sau petarde îţi poate schimba viaţa… în rău”, au transmis, joi seară, rprezentanţii IGSU.  

Potrivit acestora, în data de 22 decembrie a acestui an, în localitatea Oltina din judeţul Constanţa, un copil în vârstă de numai opt ani a fost rănit de o petardă, după ce aceasta i-a explodat în mână.

”Să nu crezi că ţie nu ţi se poate întâmpla! Nu merită să rişti pentru câteva secunde de „distracţie”! Nu permiteţi copiilor jocul cu petarde sau artificii”, au mai precizat specialiştii.  

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

artificii artificii de anul nou copii petarde igsu petarde
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes