Senatorul Marius Bodea, răspuns tăios pentru Orban: Atac grobian! Riscă să arunce în aer guvernarea

Senatorul Marius Bodea, răspuns tăios pentru Orban: Atac grobian! Riscă să arunce în aer guvernarea
Senatorul Marius Bodea, răspuns tăios pentru Orban: Atac grobian! Riscă să arunce în aer guvernarea

Marius Bodea, senator USR PLUS, susţine că alegerile interne din PNL s-au transformat din sărbătoarea democraţiei într-o „mare Sărbătoare a Ruşinii Naţionale“ ce riscă să arunce în aer guvernarea, după ce Ludovic Orban a afirmat că liberalii au nişte parteneri de guvernare care „parcă nu s-au născut aici”.

Marius Bodea a scris pe Facebook că după ce sâmbătă Ludovic Orban a venit la Iaşi şi i-a declarat nevinovaţi pe Costel Alexe şi Mihai Chirica, şeful liberalilor a lansat un atac “grobian“ la adresa partenerilor de guvernare.

La o zi după ce i-a declarat „nevinovaţi“ pe cei doi penali din fruntea administraţiei ieşene, Costel Tablă Alexe şi Mihai Mafia Imobiliară Chirică, înfierbântat de alegerile interne din PNL, Ludovic Orban lansează un atac grobian la adresa partenerilor de guvernare, despre care spune că „parcă n-ar fi născuţi aici“. Dar cei doi hoţi de la CJ şi Primăria Iaşi pe care îi strângeţi aşa de tare la piept, domnule Orban, unde s-au născut? (…) Credinţa, Biserica, valorile şi simbolurile naţionale înseamnă pentru Orban cât însemnau şi pentru Dragnea. Din gură naţionalism de duzină şi fariseism, prin fapte – cloşcă peste infractori de drept comun“, afirmă senatorul USR PLUS, Marius Bodea.

El consideră că “alegerile interne din PNL, Sărbătoarea democraţiei, s-au transformat într-o mare Sărbătoare a Ruşinii Naţionale, ce riscă să arunce în aer guvernarea“:

“Nu că ar fi o problemă, am văzut din stenograme că sunt destui prin PNL care visează la un guvern susţinut din umbră de PSD, că doar „aşa nu se mai poate“, cu miniştri precum Cătălin Drulă, care strică toate combinaţiile. Nasoale vremuri am mai ajuns, în care să nu mai ai doar hoţi în funcţii publice! După asta plânge Orban, în timp ce-şi îndeasă în buzunar batista în care a lăcrimat fals după iubirea de Biserică şi ţărişoară“, mai scrie senatorul USR PLUS Marius Bodea pe Facebook.

Ludovic Orban a afirmat duminică la Bacău, că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’, precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce. El a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină.

Cu o zi în urmă, Orban a spus la Iaşi că că este convins că primarui Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Costel Alexe sunt nevinovaţi şi că aşteaptă cu încredere ca instanţa să le facă dreptate.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

alegeri alegeri in pnl grobian guvernarea in aer marius bodea senator usr plus
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes