Şerban Huidu, invitat la „Poezie şi delicateţuri” de la Prima TV

Şerban Huidu, realizatorul emisiunii Cronica Cârcotaşilor, este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” a lui Mircea Dinescu, difuzată de Prima TV. Duminică, 11 aprilie, Mircea Dinescu își așteaptă telespectatorii cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

La Cetate, cei doi au pregătit frigărui şi au stat de vorbă. Dinescu a aflat că pe unul dintre băieţii lui Şerban Huidu îl cheamă Mircea, pentru că Huidu este un mare admirator al poetului, dar au fost depănate şi amintiri din tinereţea celebrului „cârcotaş”.

Fundalul muzical a fost asigurat de taraful Bucureşti.

Şerban Huidu este cel care a pus bazele brandului „Cronica Cârcotaşilor”, care, pe 14 aprilie, împlineşte 21 de ani de existenţă, fiind cea mai longevivă emisiune de satiră din România.

Ediţia de duminică a emisiunii „Poezie şi delicateţuri” va putea fi urmărită de la ora 14:00.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cronica carcotasilordelicateturidinescu prima tvmircea dinescupoezie si delicateturiprima tvserban huidu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes