Parlament, președinție Recomandate

Șerban Nicolae și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice a Senatului

Șerban Nicolae și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice a Senatului
Șerban Nicolae și-a dat demisia de la șefia Comisiei Juridice a Senatului

Șerban Nicolae a renunțat la șefia Comisiei Juridice a Senatului, potrivit Antena 3. El a făcut anunțul la scurt timp dup ce moțiunea de cenzură a fost un adevărat dezastru.

Se pare că senatorul PSD le-ar fi scris colegilor că nu mai vede o justificare faptul că este amânată alegerea unui președinte la Senat, având în vedere că astăzi a început o nouă sesiune ordinară, iar Robert Cazanciuc este președinte interimar.

Nicolae a avut un mesaj scurt pe Facebook, din care reieșea nemulțumirea sa vizavi de ce s-a întâmplat în Parlament cu moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului PNL.

„O mare și nescuzabilă rușine…”, a scris Șerban Nicolae, pe Facebook.

Controlul Comisiei Juridice este esențial în orice proces de modificare a legislației penale sau referitoare la organizarea sistemului judiciar, iar Șerban Nicolae s-a remarcat prin zeci de inițiative care au avut scopul de a slăbi independența justitiției.

Conform sursei citate, în luna februarie a acestui an, Șerban Nicolae a fost propus de grupul PSD pentru a prelua funcția de președinte Senatului, al doilea om în stat, rămasă vacantă după demisia lui Teodor Meleșcanu, în urma unei decizii a Curții Constituționale.

Ulterior, însă, lucrurile s-au schimbat complet. Robert Cazanciuc a preluat în aprilie atribuțiile de președinte al Senatului de la colegul său Titus Corlățean, asigurând interimatul până în prezent.

Alte știri de interes

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Nelu Tătaru a dezvăluit cel mai important moment din timpul acestei pandemii

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »