Ce mai citim pe net

Șerban Nicolae și Codrin Ștefănescu fac praf conducerea PSD

Senatorul PSD Şerban Nicolae și fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu au avut ieșiri dure la adresa conducerii actuale a PSD, vinovată, zic ei, de eșecul lamentabil al moțiunii de cenzură.

”O mare şi nescuzabilă ruşine…”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul PSD Şerban Nicolae, comentând faptul că şedinţa de luni a Parlamentului în care trebuia să se dezbată moţiunea de cenzură a fost închisă din lipsă de cvorum.

La rândul său, fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu afirmă că ”a fost un mare fâsss”.

Deci a fost un mare fâsss, Marcele! Şi nu mai da vina pe cei câtiva colegi aflaţi în spitale sau carantinaţi ca suspecţi de Covid! Când pregātesti o moţiune, şi chiar vrei sā treacā, negociezi! Aveai cel puţin 9-10 voturi de la minorităţi, cel puţin 8 voturi de la neafiliaţi plus PSD-iştii goniţi de tine în ultimele luni. Să nu mai zic de UDMR-iştii care nu iubesc în ruptul capului acest Guvern, dar nici de la ‘negociatorii’ tăi nu au înţeles exact ce vrei”, a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Codrin și dorul de Dragnea

Fostul secretar general al PSD i-a transmis lui Marcel Ciolacu că Liviu Dragnea nu ar fi pus niciodată partidul într-o astfel de ipostază.

Sunteţi slabi şi vânduti, Marcele! Şi se vede limpede că lumina zilei! Ai vrut sā ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbră lui pe timp de noapte! Pentru cā el nu ne-a pus niciodată într-o astfel de situaţie ridicolā! Şi vorba lui Şerban Nicolae: e o mare şi nescuzabilā ruşine”, a mai scris Ştefănescu.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă din lipsă de cvorum. ÎN sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care trebuiau 233.

Alte știri de interes

Elena Udrea nu vede cu ochi buni ”entuziasmul” cu care s-a votat ”noul”. Cine este marele perdant al acestor alegeri locale

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

Barna: Şcoala nu e fenomen meteo neaşteptat, nimeni nu poate pretinde că a fost luat prin surprindere

Mihnea Tudor

Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii: O să facem zacuscă din banane şi bulion din roşii de plastic

Mihnea Tudor

Tătaru, anchetă la Ministerul Sănătăţii care a angajat o cântăreaţă. Codruța Filip, însă, e foc și pară pe situație

Mihnea Tudor

Cu zâmbetul la vedere! Viziere gratuite pentru elevi, de la o firmă din Sibiu

Gloria Pascu

Vlad Voiculescu: Domnul ministru Bode minte! Niciodată, dar niciodată şoferul SPP nu accelerează peste viteza legală fără acceptul demnitarului

Mihnea Tudor

Traian Berbeceanu, ironii maxime pentru Tăriceanu și partidul lui

Gloria Pascu

Sindicatul Europol cere intervenția CSAT pentru salvarea Poliției Române: Lasați polițiștii să fie polițiști !

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »