Serialul Fiica ambasadorului are PREMIERA astăzi la Kanal D

Serialul Fiica ambasadorului are PREMIERA astăzi la Kanal D
Serialul Fiica ambasadorului are PREMIERA astăzi la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, nu pierdeți premiera noului serial turcesc “Fiica ambasadorului”, o fascinantă poveste de dragoste, ce îi are ca protagoniști pe îndrăgiții actori Neslihan Atagul, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyurek, în rolul principal masculin.

“Fiica ambasadorului” ne introduce, începând de astăzi, în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Sancar nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla; Nare, în schimb, este o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii. Tânjind în permanență unul după altul, cei doi se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Sancar și Nare își fac planuri de căsătorie, însă în noaptea în care își unesc destinele, Nare . O legendă prinde viață odată cu această dispariție, unii susțînând că Nare a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că tânăra ar fi fugit din țară. În mod straniu, fiica ambasadorului, care a dispărut în noaptea nunții sale, va reapare la altă nuntă, la ani distanță…

În episodul din această seară…

Este o zi importantă în Muğla, locul natal al chipeșului Sancar. Tânărul se pregătește pentru un important eveniment, nunta cu Menekse, alături de care vrea să înceapă o nouă viață, deși niciodată nu a uitat-o pe cea pe care o iubea mai presus de orice, Nare. Într-un alt colț de lume, în Muntenegru, o găsim pe frumoasa Nare, care locuiește împreună cu fiica ei, Melek, în vârstă de 8 ani. Nimic nu avea însă să anunțe tragedia care urmează, și care le va bulversa, încă o dată, viețile celor doi, odată îndrăgostiți, Sancar și Nare.

Nare este protagonista unei întâmplări dramatice, care se petrece în casa unde locuiește cu fiica ei. În urma unui eveniment teribil, cele două sunt să părăsească țară. Nare decide să se în Muğla, locul în care Melek urmează să-și cunoască tatăl.

Întâmplarea face ca în drumul către , Nare să-l întâlnească pe Gediz (Uraz Kaygılaroğlu) un tânăr care cunoaște întreaga legendă a îndrăgostiților din Muğla. Nare tresare atunci când află ce s-a întâmplat, în anii în care ea a fost . Pe de altă parte, nimeni nu-i cunoaște drama vieții, pe care a purtat-o ani la rândul, pe umeri, iar în tot acest timp, nuai fiica ei Melek a fost cea care a ținut-o în viață.

Nu pierdeți, în această seară, de la ora 20:00, primul episod dintr-un serial eveniment “Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale. Serialul va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

atagulfiica ambasadoruluiKanal Dneslihan atagul
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes