Serialul “Hercai” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, odată cu finala show-ului “Survivor România”

Incepând de săptămâna viitoare, producția va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00

Odată cu finala celui de-al doilea sezon al reality-ului “Survivor România”, care va avea loc sâmbătă, 10 iulie, la ora 20:00, de săptămâna imediat următoare, serialul turcesc “Hercai” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00.

„Hercai” îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească și să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

Serialul “Hercai” va ajunge la final pe 23 iulie

Răsturnările de situație, intriga puternică și momentele pline de suspans cuceresc cu fiecare episod, iar personajele centrale ale producției, Reyyan Sadoglu și Miran Aslanbey, care provin din două familii care se dușmănesc de moarte, au de înfruntat, în fiecare moment, tot mai multe obstacole pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea o viață fericită împreună, departe de toți cei care le-au făcut viețile un chin.

Acțiunea și emoțiile se intensifică în fiecare moment, iar telespectatorii vor putea fi martorii deznodământului acestei fascinante povești de iubire, dintre cei doi tineri, vineri, 23 iulie, atunci când serialul ”Hercai” va ajunge la final.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

final hercaihercaiKanal Dsurvivor romania
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes