Shhaideh şi Plumb rămân în guvern ca să-l salveze pe Dragnea

Shhaideh şi Plumb rămân în guvern ca să-l salveze pe Dragnea
Shhaideh şi Plumb rămân în guvern ca să-l salveze pe Dragnea

De teamă să nu piardă partidul în favoarea lui Mihai Tudose, liderul PSD Liviu Dragnea va propune ca Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb să rămână în continuare în Guvern, în ciuda prejudiciilor  de imagine. Surse din PSD au declarat pentru Adevărul că Rovana Plumb ar vrea să demisioneze, însa Dragnea i-a cerut să rămână, cu promisiunea că nu i va ridica imunitatea.

Conducerea PSD se va reuni luni dimineaţă pentru a stabili strategia politică, după ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA în dosarul privind trecerea lacului Belina în proprietatea Consiliului Judeţean Teleorman, condus, direct sau prin apropiaţi, de Liviu Dragnea.

Surse din PSD au declarat pentru „Adevărul“ că partidul îi va cere lui Shhaideh să nu demisioneze din funcţie, în ciuda presiunilor mediatice. Shhaideh, unul dintre puţinii oameni în care Liviu Dragnea are încredere, este un minisru-cheie în Guvern: din pixul său pleacă banii dinspre Ministerul Dezvoltării către baronii locali ai PSD, care, la rândul lor, îi asigură lui Liviu Dragnea liniştea în partid. […]

Articolul pe larg »»» : Surse: PSD le obligă pe Shhaideh şi pe Plumb să rămână în guvern ca să-l salveze pe Dragnea. Ministrul Fondurilor Europene ar vrea să demisioneze | adevarul.ro

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dragneaministriplumbshaideh
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes