Shopping prin WhatsApp. Ce vor putea face utilizatorii – VIDEO

Aplicația de mesagerie WhatsApp va avea o nouă funcțiune de shopping: WhatsApp Shopping. Utilizatorii vor putea comanda produse direct din ferestrele de chat, în același mod în care o pot face deja pe Facebook și Instagram.

Anunțul a fost făcut de compania americană, care nu a oferi mai multe informații, doar un scurt clip video.

VIDEO Shopping prin WhatsApp

Atât de uțor credem noi că trebuie să fie comunicareo unui business – navigarea prin catalogul unui magazin într-un chat, adăugarea unui articol în coș, plasarea comenzii și obținerea de răspunsuri rapide la întrebări. Așteptăm cu nerăbdare să aducem aceste experiențe mai multor persoane pe WhatsApp!”, este mesajul care însoțește clipul.

Achiziția poate începe cu un mesaj trimis de utilizator magazinului din care dorește să achiziționeze, în care întreabă despre tipul de produs pe care vrea să-l cumpere. Ulterior, compania răspunde cu un catalog ce cuprinde produsele care corespund.

De asemenea, utilizatorul poate adresa şi alte întrebări legate de produsele care-l interesează, înainte de a face achiziţia, iar magazinul va trebui să folosească, cel mai probabil, un bot pregătit să ofere răspunsuri la toate întrebările. Utilizatorul poate face achiziţia direct din fereastra de chat în care vorbit cu robotul magazinului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Shopping prin WhatsAppwhatsapp Shopping
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes