Sighiartău: Modul lui Ciolacu de a face politică – acelaşi; un joc dublu, menit să manipuleze opinia publică

Robert Sighiaratu
Robert Sighiaratu

Deputatul PNL Robert Sighiartău susține că Marcel Ciolacu joacă la două capete, referindu-se la declarația președintelui PSD în care acesta propunea ca orice negociere privind viitorul Cabinet să fie suspendată până când vor fi rezolvate solicitările sindicatelor, dar şi restanţa ”majoră” privind reforma pensiilor speciale. În același timp, liberalul evidențiază că ,,politicienii cu responsabilităţi executive nu au dreptul să se scuze”.

“Dascălii au tot dreptul să se revolte. Politicienii cu responsabilităţi executive nu au dreptul să se scuze. De 1 an şi ceva erau obligaţi prin Ministerul Muncii să vină cu soluţii privind tăierea pensiilor speciale şi rezolvarea inechităţilor din sistemul salarial public. Modul PSD-ului şi al domnului Ciolacu de a face politică rămâne acelaşi. Un joc dublu care are menirea să manipuleze opinia publică”, a scris Sighiartău, sâmbătă, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, declară că orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie să fie suspendată până când vor fi rezolvate solicitările sindicatelor, dar şi restanţa ”majoră” privind reforma pensiilor speciale.

”De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea ţării şi buna guvernare, astfel încât românii şi economia românească să treacă mai uşor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor. De aceea, cred că, în acest moment, prioritatea tuturor decidenţilor politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar şi restanţa majoră privind reforma pensiilor speciale. Până la rezolvarea acestor două priorităţi, orice negociere privind viitorul Cabinet trebuie suspendată”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

robert sighiartau suspendare negocieri
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes