Silviu Verzea, directorul medical al Spitalului Județean Neamț, are Covid

Dr. Silviu Verzea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, este pozitiv la coronavirus.

Informația a fost confirmată duminică, de managerul spitalului:

”Mi-a comunicat ieri că a primit rezultat pozitiv la test. Vineri seara s-a testat, fiindcă tușea. Dar este bine, lucrează de acasă. Nu știm cum s-a infectat, el tot timpul poartă mască. Poate din noaptea incendiului, el a stat tot timpul în ATI, până a doua zi, a fost mereu în spital. Vom vedea. Până în această dimineață, este singurul caz. Toată lumea din spital poartă măști, inclusiv la birouri. Eu sunt bine”, a declarat dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie, noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ, pentru Mesagerul de Neamț.

Dr. Silviu Verzea a fost manager al instituţiei, dar a demisionat în urma unor imagini revoltătoare apărute în spaţiul public, cu pacienţi ţinuţi în curtea spitalului ore în şir, în frig, în aşteptarea testelor COVID-19.

Lui i-a urmat juristul Lucian Micu, fost primar al municipiului Roman, declarat incompatibil de ANI, și manager în funcție la momentul izbucnirii incendiului în secția ATI a spitalului, soldat cu 10 morți.

Conform regulilor, concluzia anchetei epidemiologice trebuie comunicată în 24 de ore DSP Neamț.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț doctor Silviu Verzea coronavirud Dr. Silviu Verzea silviu verzea covid spitsalul de urgeanta neamt
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes