Simona Halep – Anastasia Potapova, în primul tur al turneului de la Moscova

Simona Halep, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 8, beneficiară a unui wildcard, va evolua cu sportiva rusă Anastasia Potapova, 20 de ani, locul 77 WTA, şi ea beneficiară a unei invitaţii, în turul I al turneului de categorie WTA 500 Kremlin Cup, de la Moscova.

Halep a câştigat singurul meci disputat în circuit cu viitoarea ei adversară, scor 6-4, 6-4, în turul I al turneului Gippsland Trophy, din luna februarie.

Dacă va trece de Potapova, românca va juca în optimi cu o altă rusoaică, Veronika Kudermetova, locul 31 WTA, sau cu o sportivă venită din calificări.

În sferturi, Halep ar putea evolua cu Maria Sakkari din Grecia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, iar în semifinale cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, sau cu tunisiana Ons Jabeur, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 5.

Simona Halep este singura româncă de pe tabloul principal. În calificări este înscrisă doar Irina Bara, locul 114 WTA şi cap de serie numărul 3, care va juca, duminică, în turul al doilea, cu chinezoaica Qinwen Zheng, locul 158 WTA.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halep halep - potapova halep moscova simona halep simona halep - anastasia potapova turneu moscova
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes