Simona Halep debutează, marţi, la turneul de la Praga, la simplu, după ce-a ratat primul meci la dublu

Simona Halep debutează, marţi, la turneul de la Praga, la simplu
Simona Halep debutează, marţi, la turneul de la Praga, la simplu


Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, marţi, în turul I al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, cu Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA. Acesta va fi primul meci al jucătoarei române după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

La Praga, partida Halep – Hercog este a treia de pe arena centrală, după două partide de simplu, prima fiind programată de la ora 11.00.

Campioana de la Roland Garros şi de la Wimbledon trebuia să joace, luni, în proba de dublu, alături de sprtiva cehă Barbora Strycova, însă meciul lor cu rusoaicele Anastasia Pavliucenkova şi Veronika Kudermetova nu s-a disputat din cauza ploii.

Partida aceasta de dublu nu figurează în programul de marţi.

Românce la turneul de la Praga

Meciul Elena Gabriela Ruse, locul 173 WTA – Tamara Korpatsch (Germania), locul 113 WTA şi cap de serie numărul 3, din ultimul tur al calificărilor, a fost oprit de ploaie, luni, la scorul de 5-4, cu serviciul pentru jucătoarea română, şi se va relua, marţi, de la ora 11.00. Pe acelaşi teren va urma întâlnirea de dublu Monica Niculescu/Raluca Olaru – Ulrikke Eikeri/Elixane Lechemia (Danemarca/Franţa).

Tot marţi, de la ora 11.00, este programată întâlnirea Irina Begu, locul 82 WTA – Anastasija Sevastova (Letonia), lcoul 43 WTA.

În al doilea meci de pe terenul 10 (primul, de la ora 11.00), Patricia Maria Ţig, locul 86 WTA, va evolua cu Barbora Krejcikova (Cehia), locul 118 WTA. După încă o partidă de simplu, pe acest teren va evolua şi Ana Bogdan, locul 92 WTA, cu o jucătoare venită din calificări.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

go simomeci simona halepromance la turneul de la rragasimona halepSimona Halep praga
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes