Recomandate Sport

Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga: M-am plictisit foarte mult în cameră

Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga
Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga

Simona Halep a învins-o, duninică, pe Elise Mertens în finala de la Praga, scor 6-2, 7-5. Este al 21-lea titlu WTA al carierei pentru Simona.

Simona Halep i-a lăudat pe organizatorii Praga Open, după ce a câştigat trofeul, precizând că s-a simţit în siguranţă la competiţia din capitala Cehiei, dar a recunoscut că s-a plictisit în cameră, unde a fost izolată pe perioada turneului, din cauza măsurilor sanitare luate în urma pandemiei de coornavirus.

„Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit astăzi să ne susţineţi. Ştiu că sunt condiţii grele şi vremuri grele, dar apreciez cu adevărat că aţi venit să ne susţineţi, azi, în finală. Vreau să-i mulţumesc de asemenea lui David (n.r. – David Trunda, directorul turneului) pentru o săptămână grozavă, pentru o treabă extraordinară, ştiu că nu este uşor, ţinând cont de toate regulile, dar aţi reuşit să ne faceţi să ne simţim în foarte mare siguranţă, chiar dacă m-am plictisit foarte mult în cameră, zece zile. Vă mulţumesc pentru tot, a fost o săptămână grozavă.

Vreau să le mulţumesc celor de la WTA şi tuturor sponsorilor, preşedintelui federaţiei, pentru că aţi făcut acest turneu posibil. După o atât de lungă pauză, a fost cu adevărat plăcut să simt din nou senzaţia de a fi pe teren. Sunt fericită că am reuşit să câştig acest turneu, am mai fost la Parga cu aproximativ 15 ani în urmă, dar nu-mi mai amintesc foarte bine cum a fost fost. Dar m-am simţit grozav şi mi-am plăcut. Deci vă mulţumesc şi sper să revin în viitor aici”, a declarat Halep, la festivitatea organizată după finală, conform news.ro.

Finalistele au primit trandafiri, organizatorii introducând tulpinile florilor prin racordajul rachetelor. De asemena, cele două sportive şi-au luat singure trofeele.

.

Alte știri de interes

Dreapta la putere în România îşi consolidează poziţia în vederea alegerilor parlamentare, în urma alegerilor locale, scrie presa internaţională

Mihnea Tudor

Gabriela Firea, ultima intervenție în calitate oficială: Sunt mai dureroase cuţitele înfipte în spate. Va urma o perioadă dificilă pentru mine

Mihnea Tudor

Elena Udrea nu vede cu ochi buni ”entuziasmul” cu care s-a votat ”noul”. Cine este marele perdant al acestor alegeri locale

Mihnea Tudor

Silviu Lung jr. s-a retras de la echipa naţională

Saghin Cristian

Duel românesc la Roland Garros. Begu și Halep își vor disputa accederea în turul trei

Mihnea Tudor

Nicuşor Dan: Este ziua de naştere a noului Bucureşti – VIDEO

Mihnea Tudor

EXIT-POLL ora 21.00 – Alegeri locale 2020. Rezultate alegeri București și în țară. Cine a câștigat Primăria Generală

Mihnea Tudor

Se schimbă vremea: Cod galben şi cod portocaliu de ploi abundente, vânt şi descărcări electrice

Mihnea Tudor

Surpriză pentru studenţii care au burse sociale şi învaţă la universităţi care vor face cursuri online

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »