Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga: M-am plictisit foarte mult în cameră

Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga
Simona Halep declarație după câștigarea turneului de la Praga

Simona Halep a învins-o, duninică, pe Elise Mertens în finala de la Praga, scor 6-2, 7-5. Este al 21-lea titlu WTA al carierei pentru Simona.

Simona Halep i-a lăudat pe organizatorii Praga Open, după ce a câştigat trofeul, precizând că s-a simţit în siguranţă la competiţia din capitala Cehiei, dar a recunoscut că s-a plictisit în cameră, unde a fost izolată pe perioada turneului, din cauza măsurilor sanitare luate în urma pandemiei de coornavirus.

“Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit astăzi să ne susţineţi. Ştiu că sunt condiţii grele şi vremuri grele, dar apreciez cu adevărat că aţi venit să ne susţineţi, azi, în finală. Vreau să-i mulţumesc de asemenea lui David (n.r. – David Trunda, directorul turneului) pentru o săptămână grozavă, pentru o treabă extraordinară, ştiu că nu este uşor, ţinând cont de toate regulile, dar aţi reuşit să ne faceţi să ne simţim în foarte mare siguranţă, chiar dacă m-am plictisit foarte mult în cameră, zece zile. Vă mulţumesc pentru tot, a fost o săptămână grozavă.

Vreau să le mulţumesc celor de la WTA şi tuturor sponsorilor, preşedintelui federaţiei, pentru că aţi făcut acest turneu posibil. După o atât de lungă pauză, a fost cu adevărat plăcut să simt din nou senzaţia de a fi pe teren. Sunt fericită că am reuşit să câştig acest turneu, am mai fost la Parga cu aproximativ 15 ani în urmă, dar nu-mi mai amintesc foarte bine cum a fost fost. Dar m-am simţit grozav şi mi-am plăcut. Deci vă mulţumesc şi sper să revin în viitor aici”, a declarat Halep, la festivitatea organizată după finală, conform news.ro.

Finalistele au primit trandafiri, organizatorii introducând tulpinile florilor prin racordajul rachetelor. De asemena, cele două sportive şi-au luat singure trofeele.

.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

declaratii simona haleprezultat halep finalasimona halep declaratie pragasimona halep mertens finala
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes