Sport

Simona Halep, forfait la US Open: Mă simt mai în siguranță

Simona Halep, forfait la US Open: Mă simt mai în siguranță
Simona Halep, forfait la US Open: Mă simt mai în siguranță

Simona Halep a revenit, luni, de la Praga, ea afirmând că este extrem de bucuroasă pentru victoria de la turneul din capitala Cehiei şi a subliniat că a ales să nu meargă la US Open, deoarece sănătatea este mai importantă.

”A fost un turneu foarte bun şi mă bucur că am reuşit să-l câştig. Un start bun, după o perioadă foarte lungă, sunt bucuroasă. Înseamnă mult, pentru că orice trofeu e important, şi mai ales după 5-6 luni de pauză. Mi-am demonstrat singură că sunt motivată, concentrată şi că am făcut treabă bună în perioada de pregătire”, a declarat Halep la revenirea în România, citată de news.ro.

De ce nu merge la US Open

Ea a explicat şi decizia de a nu merge la US Open: „Sănătatea, aşa cum mereu am ales cea mai confortabilă decizie pentru sănătatea mea şi cea mai bună, aşa cum a fost şi la Olimpiadă, acum câţiva ani, aşa am decis şi în momentul acesta. Bineînţeles că a fost dificilă această decizie, dar mă simt mult mai în siguranţă aşa. Nu sunt turnee, o să aştept să joc Roma şi o să mă pregătesc acasă”.

În urma unui pariu, Simona Halep a sărit în râul Vltava: ”Băieţii, Arti cu Cosmin, au fost cu directorul de turneu într-o seară la hotel, pentru că nu am avut voie să ieşim, şi am înţeles că au decis acolo că dacă eu o să câştig, să sar în apă şi cu o zi înainte, după semifinală, am spus că dacă o să câştig finala, o să sar şi eu cu ei.”

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA International de la Praga, după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3. Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Pentru sportiva română, succesul de la Praga Open este trofeul cu numărul 21 din carieră, al doilea consecutiv în acest an, în 38 de finale jucate.

Alte știri de interes

Halep – Muguruza: Simona recunoaște că a avut parte de un moment ciudat

Saghin Cristian

Gică Popescu este în stare gravă în spital. ”Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine”

Mihnea Tudor

Simona Halep – Darren Cahill, reîntâlnire de suflet, după 7 luni

Saghin Cristian

Marele câștigător al Turului României 2020, ediția nr. 53, este Grosu Eduard

Mihnea Tudor

Patricia Ţig a învins-o pe Eugenie Bouchard în finala de la Istanbul

Mihnea Tudor

Simona Halep evoluează şi la dublu, la Roma, în echipă cu Monica Niculescu

Gloria Pascu

US Open, finala: Naomi Osaka – Victoria Azarenka rezultat. Japoneza a luat peste 3 milioane de dolari

Mihnea Tudor

Edi Grosu câștigă etapa regină din Turul României 2020

Mihnea Tudor

Gigi Becali se retrage: Vă rog să uitați de mine. Nu vreau să jignesc pe nimeni

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »