Simona Halep, înainte de Wimbledon, stresată de restricții: Nu-mi place deloc, mă stoarce de energie

Simona Halep, înainte de Wimbledon, stresată de restricții: Nu-mi place deloc, mă stoarce de energie
Simona Halep, înainte de Wimbledon, stresată de restricții: Nu-mi place deloc, mă stoarce de energie

Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit, într-un interviu pentru Eurosport, despre ce înseamnă să fie deținătoarea trofeului de la Wimbledon, înainte de ediția 2021, și despre cum o afectează restricțiile impuse jucătorilor de autorități. Turneul de Grand Slam se va desfășura în perioada 28 iunie – 11 iulie.

Simona Halep a rămas campioana en-titre, ediția de anul trecut fiind anulată din cauza pandemiei. Deținătoare a două turnee de Grand Slam, Simo a ajuns luni la Londra și e gata să joace după o pauză de o lună și jumătate din cauza unei accidentări.

Printre antrenamente Halep a vizitat centrul de la All England Club unde a făcut câteva fotografii cu un afiş de pe un pilon unde era chiar ea însăși cu trofeul deasupra capului.

Probleme de sănătate

Până acum, Simona Halep a trecut printr-o perioadă foarte grea, în plan sportiv, fiind obligată să renunțe la Roland Garros, turneul ei preferat, din cauza accidentării la gambă. Incidentul s-a petrecut la Roma, pe data de 12 mai, când Simona a declarat că încă are probleme fizice, în special la gambă:

Despre prezența la Wimbledon, ea s-a arătat nespus de dornică să revină pe iarba care a făcut-o campioană: ”Abia aștept turneul. Sunt foarte încântată de acest lucru. La Paris am avut experiența asta. Mi-a plăcut când am mers cu trofeul alături de Rafa. A fost un moment deosebit. Cred că la Wimbledon va fi diferit, mai ales că pandemia. Dar cred că va fi plăcut să fiu acolo cu trofeul.

Nu schimb nimic în ceea ce privește pregătirea. Privești totul ca pe o nouă oportunitate, un nou turneu, o nouă săptămână, un nou an. Amintirile și experiențele frumoase îți rămân și ai mai multă încredere când mergi în același loc. Dar fiecare meci, la acest nivel, este extraordinar de greu.”

”Nu-mi place deloc, mă stoarce de energie”

Simona Halep a mai spus că nu-i plac restricțiile de pandemie şi că nu-i place bula şi asta o stoarce de energie:

”Nu îmi plac condițiile de cantonament, nu mi-au plăcut niciodată. Iar restricțiile sunt foarte dificile pentru mine. Nu mă plâng pentru că suntem norocoși că avem aceste turnee, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc! Mă consumă, mă stoarce de energie. Iar faptul că stau doar în cameră și nu am voie să ies parcă mă obosește și nu mai pot să fiu lucidă pe teren.

Dar sunt restricții pe care toate fetele le respectăm și așa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus ce avea pe suflet Simona Halep, în interviul pentru Eurosport.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

campioana wimbledonhalep accidentarehalep restrctiisanatate simona halepsimosimona halepsimona halep wimbledonwimbledon 2021
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes