Sport

Simona Halep începe anul competițional. A plecat în Australia

Simona Halep Simona a plecat în chiar prima zi a anului 2020 spre Australia. Câștigarea celui de-al treilea titlu major al carierei reprezintă primul obiectiv al Simonei din 2020. Turneul de la Adelaide va fi întrecerea premergătoare turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Adelaide va fi competiția inaugurală chiar în orașul natal al lui Darren Cahill, iar ”Simo” nu putea lipsi. „Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă”, a declarat Halep, în vara acestui an.

Adelaide International, o competiţie combinată ATP şi WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine.

Declarații Simona Halep

„Sunt foarte bine, nu am nicio problemă! M-am antrenat bine, sunt mai puternică pe picioare, pe tot corpul. A fost o perioadă super-bună și mă bucur că am fost aptă sută la sută să fac tot ceea ce a trebuit”
Simona Halep, la plecarea din România

”Am gânduri bune, pozitive, plec cu mare drag în această deplasare. M-am pregătit foarte bine și la Dubai, și acasă. Sunt bucuroasă și sper să fie cât se poate de bine anul acesta.

Nu pot să vă spun ce dorință mi-am pus la trecerea dintre ani, pentru că după aceea nu se mai îndeplinește. Încă mai cred în lucrurile astea. Îmi doresc maximum, sper să fiu cât se poate de bine pregătită la Melbourne. Este cel mai important turneu. Am o perioada destul de bună înainte pentru pregătire și am încredere că o să fie bine.

Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la această competiție. Nu o să fie ușor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac”, a spus Halep, pe aeroportul Otopeni.

Alte știri de interes

Simona Halep – provocare acceptată. STAY AT HOME GHALLENGE – Video, jonglerii cu sulul de hârtie igienică

Mihnea Tudor

Mario Iorgulescu a fost dat în urmărire generală

Mihnea Tudor

Bălgrădean îi trage clapa lui Becali. S-a transferat la o rivală, fără să anunțe

Mihnea Tudor

Ianis Hagi, la Real Madrid. O legendă a clubului îl cheamă pe Bernabeu

Mihnea Tudor

Fed Cup: România – Rusia rezultat. La un pas de turneul final!

Mihnea Tudor

A murit Kobe Bryant la doar 41 de ani

Saghin Cristian

Bogdan Vintilă le-a făcut o bucurie jucătorilor săi. Pe 2 februarie reîncep meciurile oficiale

Mihnea Tudor

Ce cotă la pariuri are Simona Halep la Australian Open 2020

Mihnea Tudor

Simona Halep la Australian Open – calificare lejeră după victoria la Harriet Dart

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »