Sport

Simona Halep începe anul competițional. A plecat în Australia

Simona Halep Simona a plecat în chiar prima zi a anului 2020 spre Australia. Câștigarea celui de-al treilea titlu major al carierei reprezintă primul obiectiv al Simonei din 2020. Turneul de la Adelaide va fi întrecerea premergătoare turneului de Grand Slam de la Australian Open.

Adelaide va fi competiția inaugurală chiar în orașul natal al lui Darren Cahill, iar ”Simo” nu putea lipsi. „Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă”, a declarat Halep, în vara acestui an.

Adelaide International, o competiţie combinată ATP şi WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine.

Declarații Simona Halep

„Sunt foarte bine, nu am nicio problemă! M-am antrenat bine, sunt mai puternică pe picioare, pe tot corpul. A fost o perioadă super-bună și mă bucur că am fost aptă sută la sută să fac tot ceea ce a trebuit”
Simona Halep, la plecarea din România

”Am gânduri bune, pozitive, plec cu mare drag în această deplasare. M-am pregătit foarte bine și la Dubai, și acasă. Sunt bucuroasă și sper să fie cât se poate de bine anul acesta.

Nu pot să vă spun ce dorință mi-am pus la trecerea dintre ani, pentru că după aceea nu se mai îndeplinește. Încă mai cred în lucrurile astea. Îmi doresc maximum, sper să fiu cât se poate de bine pregătită la Melbourne. Este cel mai important turneu. Am o perioada destul de bună înainte pentru pregătire și am încredere că o să fie bine.

Olimpiada este prioritatea mea pentru anul acesta, vreau să ajung cât se poate de odihnită și cât se poate de fresh la această competiție. Nu o să fie ușor pentru că presiunea este diferită, dar orice ar veni peste ar fi ceva în plus și ar fi frumos. Eu sper să fiu mai matură decât în 2019, să fiu mai pozitivă, să am o atitudine mai bună, să-mi meargă cât de bine se poate. Nu mai există niciun fel de presiune, vreau să mă bucur de ceea ce fac”, a spus Halep, pe aeroportul Otopeni.

Alte știri de interes

Real Madrid a fost învinsă acasă de Şahtior, în Liga Campionilor

Mihnea Tudor

UEFA a anulat turneul final al Campionatului European Under 19

Saghin Cristian

Academica Clinceni – FCSB rezultat în Liga I. Scorul, stabilit în doar 3 minute

Mihnea Tudor

Valentino Rossi are coronavirus

Saghin Cristian

România – Austria rezultat final care consfințește o premieră după 24 de ani

Mihnea Tudor

România – Malta Under 21 rezultat final în penultimul meci al calificărilor la CE. Am terminat cu un jucător în minus

Saghin Cristian

Interviu Cristina Neagu: Sunt bucuroasă că am trecut cu bine peste această perioadă şi sunt sănătoasă

Gloria Pascu

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la coronavirus

Mihnea Tudor

Gică Hagi, nominalizat de France Football pentru Balonul de Aur Dream Team

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »