Simona Halep, meci dramatic la Praga. A revenit după ce a pierdut primul set

Simona Halep, meci dramatic la Praga. A revenit după ce a pierdut primul set
Simona Halep, meci dramatic la Praga. A revenit după ce a pierdut primul set

Simona Halep, locul 2 WTA şi favorită principală, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Praga, cu premii de 275.000 de dolari.

Românca a revenit după ce a pierdut primul set al meciului cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, numărul 118 mondial. Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, în două ore şi şase minute.

La finalul setului al doilea, Simona Halep a avut nevoie de un time-out medical, ea acuzând probleme la ceafă şi la umeri, notează news.ro.

Halep va juca în sferturi cu poloneza Magdalena Frech, locul 174 WTA.

Premiul pentru sferturile de finală este de 5.000 de dolari şi 60 de puncte.

Pentru Halep este primul turneu de după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Anterior, Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accidentare simona haleprezultat simonasimona halepSimona Halep praga
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes