Simona Halep – nou antrenor în echipă

După ce a anunțat că încheie colaborarea cu Daniel Dobre, Simona Halep are un nou antrenor în echipa sa. Anunțul a fost făcut public pe Instagram de către Darren Cahill, actualul antrenor al tenismenei. Iată cine este noul antrenor al sportivei.

„Îi urez bun venit lui Artemon Apostu-Efremov în echipa Simonei, în calitate de co-antrenor. Aştept un extraordinar an 2020 alături de voi”, este mesajul lui Darren Cahill.

Artemon Apostu-Efremov este noul antrenor al Simonei HalepArtemon Apostu-Efremov este noul antrenor al Simonei Halep

De asemenea, și Simona Halep a anunțat venirea lui Artemon Apostu-Efremov. ”Bine ai venit în casa de nebuni, Arti!”, a scris Simona pe Instagram.

Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor al lui Halep va fi co-antrenor și o va însoți pe sportivă doar la turneele la care Darren Chaill nu va putea să participe. Fostul tenismen român a mai lucrat cu Irina Begu (101 WTA) și cu Mihaela Buzărnescu (110 WTA).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

antrenor simonaartemovcahill
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes