Simona Halep – Polona Hercog rezultat în primul tur de la Praga, după un meci greu terminat cu tie-break

Simona Halep - Polona Hercog rezultat în primul tur de la Praga, după un meci greu terminat cu tie-break
Simona Halep - Polona Hercog rezultat în primul tur de la Praga, după un meci greu terminat cu tie-break


Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului de categorie WTA Internaţional de la Praga, după ce a învins-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 46 WTA, scor 6-1, 1-6, 7-6 (7/3).

Halep şi-a adjudecat fără emoţii primul set cu 6-1, însă în setul doi a pierdut şase game-uri la rând, astfel că acesta a fost adjudecat de slovenă cu 6-1, după 39 de minute.

În setul decisiv, Halep a condus cu 3-1, însă a fost egalată la 3. În cele din urmă, sportiva din Constanţa a reuşit să se impună cu 7-6 (7/3), deşi a ratat şase mingi de meci.

Meciul a durat două ore şi 30 de minute.

Simona Halep în turul doi

În turul doi, Halep va evolua cu Barbora Krejcikova (Cehia), locul 118 WTA, care a învins-o în primul tur pe Patricia Maria Ţig, conform news.ro.

Premiul pentru turul doi este de 3.150 de dolari şi 30 de puncte.

Acesta a fost primul meci al jucătoarei române după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus. Anterior, Simona Halep a evoluat ultima dată la 22 februarie, când a învins-o în finala turneului de la Dubai pe Elena Ribakina din Kazahstan, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

rezultat halepsimona halepsimona halep - polona hercogSimona Halep pragasimona polona rezultat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes