Simona Halep șoc după șoc! Ratează și Jocurile Olimpice

Simona Halep șoc după șoc! Ratează și Jocurile Olimpice! Perioada în care se dispută turneul de tenis de la Jocurile Olimpice este 24 iulie – 1 august 2021, iar Simona spera la o medalie.

Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, anunțul a fost făcut de președintele COSR, Mihai Covaliu, într-o declarație la TVR: ”Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a anunțat președintele COSR, care a mai spus că a vorbit în urmă cu puțin timp cu Simona.

Covaliu a precizat că  Federația Română de Tenis nu a anunțat oficial că Simona Halep nu va participa la Olimpiadă, dar este informația pe care a primit-o direct de la sportivă în urmă cu puțin timp. Covaliu a mai spus că au căzut de acord împreună să facă acest anunț în această seară la TVR.

Simona Halep, locul 3 WTA, 29 de ani, nu e în cea mai bună perioadă a carierei, după ce a ratat și participarea la turneele de la Roland Garros și Wimbledon. Astfel, sportiva noastră a anunțat Comitetul Olimpic Sportiv Român că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, deși aceasta își dorea să fie portdrapelul țării noastre.

Decizia Simonei Halep vine în urma unei accidentări la gambă. Tot din această cauză nu a participa nici la turneele mai sus menționate. Românca s-a accidentat la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma. În mod normal revenirea Simonei pe teren era programată la scurt timp după accidentare, dar au apărut complicații și revenirea sa s-a amânat.

Simona Halep a sperat până în ultima clipă că va putea participa la Wimbledon, dar zilele trecute i-a anunțat pe organizatori că nu va putea concura.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accidentare simona halep simona halep simona halep jo simona halep rateaza jorurile olimpice simona halep tokyo
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes