Simona Halep va fi pe teren la Transylvania Open 2021

Simona Halep a anunțat că va participa la turneul de la Cluj Napoca, Transylvania Open 2021, dar și că mai are alte câteva turnee în program, pentru finalul anului 2021.

După US Open, unde a fost eliminată în optimi, pentru Simona Halep urmează turneul WTA 1000 Indian Wells, programat petnru 6-17 octombrie 2021. La turneul american Indian Wells Simona Halep s-a impus în 2015. După SUA, fostul lider mondial va merge în Rusia, la Moscova, pentru Kremlin Cup, programat pentru 18-24 octombrie. Jucătoarea noastră a câștigat un titlu la Moscova în 2013.

Simo va reveni în România în perioada 25-31 octombrie, la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, pentru Transylvania Open, arată B1Tv.

La Indian Wells, Simona Halep va face echipă cu Gabriela Ruse, la proba de dublu. La US Open, Ruse a ajuns până în sferturi, alături de Monica Niculescu.

În urma parcursului de la US Open, Halep a urcat pe locul 11 WTA. Clasamentul mondial este dominat în continuare de Ashleigh Barty, la mare distanță de Aryna Sabalenka, jucătoare care la rândul ei are un avantaj consistent față de locul 3, Karolina Pliskova. Top 10 este completat de Elina Svitolina, Naomi Osaka, Sofia Kenin, Barbora Krejcikova, Iga Swiatek, Garbine Muguruza și Petra Kvitova.

Bianca Andreescu, în vârstă de 21 de ani, din Canada, o altă jucătoare cu origini românești, a picat până pe locul 20 mondial.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

halep cluj napocasimona clujsimona haleptransylvania open 2021turneu cluj napocaturneul de la cluj
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes