Simona Hapciuc, dezvăluiri inedite, astăzi, la „Teo Show”

Simona Hapciuc, dezvăluiri inedite, astăzi, la „Teo Show”
Simona Hapciuc, dezvăluiri inedite, astăzi, la „Teo Show”

Simona Hapciuc a povestit astazi, la „Teo Show”, ce anume a adus-o recent pe prima pagina a ziarelor.

Vedeta este, de câteva zile, protagonista unui scandal intens mediatizat, fosta asistentă TV fiind de ceva vreme într-un conflict cu prezentatoarea unei emisiuni în cadrul careia era asistentă.

Vreau să încep prin a spune ca eu am fost scandalizată de titlurile din ziare și într-adevar, o ceartă a fost, dar nu a fost mai mult decât o ceartă! (…) Nu am să știu niciodată de la ce a plecat (…)”, își incepe dezvăluirile Simona Hapciuc.

Conflictul dintre cele doua foste colege ale aceleiasi emisiuni s-a dezvoltat in timp, iar lucrurile au luat o turnura alarmanta.

„Ideea este ca la mine se adunasera foarte multe si ca eu deja ajunsesem sa ma rog de sefii mei sa ma dea afara (din emisiune – n.r.). Ajunsesem la terapie din cauza ei (a colegei de emisiune – n.r.) Aveam momente cand plecam de la emisiune, ajungeam acasa si plangeam. M-a gasit fiul meu plangand in baie (…)”, acestea sunt parte din marturisirile inedite facute astazi, de Simona Hapciuc, la Teo Show.

Fosta asistenta TV a povestit cu lux de amanunte si cum au decurs lucrurile in ziua in care lucrurile „au dat pe-afara”.

„In ziua respectiva au avut doua atacuri din partea ei. (…) In pauza de publicitate ne-am dus in baie. Si asta a fost greseala mea, faptul ca fiind foarte nervoasa am inceput sa o injur (…) Moment in care ea a incercat sa-mi dea cu palma si eu am prins-o de maini si am impins-o. In momentul in care am impins-o, ea a inceput sa tipe . Presa a scris ca eu am tumefiat-o la fata, dar ea peste trei zile a fost in emisiune. Nu stiu daca au venit ambulante, pentru ca eu am plecat. (…) Pe de o parte eu am plecat foarte fericita din emisiune (…) Toata lumea a vazut ca am plecat cu zambetul pe buze (…) Nu a existat absolut nicio palma pe care i-am dat-o (…) Nu stiu de povestea cu ambulantele pentru ca m-au dat afara si mi-au spus sa plec (…) ”, a mai dezvaluit Simona Hapciuc astazi, in cadrul Teo Show.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

simona hapciucteo show
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes