Sinceritatea ministrului Boloş, întrebat cum se simte când urmează să fie schimbat: Nimeni nu va crede că un ministru care mai are trei luni de mandat mai are un cuvânt greu de spus

Ministrul Marcel Boloş
Ministrul Marcel Boloş

Ministrul Marcel Boloş a declarat, luni, în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News, întrebat cum se simte un ministru care urmează să fie schimbat peste trei luni, că nu se simte bine!, el arătând că poate să spună verzi şi uscate, nimeni nu va crede că un ministru care mai are trei luni de mandat mai are un cuvânt greu de spus.

Ministrul Investiţiilor a fost întrebat cum se simte un ministru care urmează să fie schimbat peste trei luni, el afirmând:

”Nu bine. Nu comentez, se spune că o cruce ţi-o duci până la capăt, este foarte greu de gestionat 80 de miliarde de euro, în condiţiile în care din 25 mai ţi se termină mandatul, autoritatea se erodează. De când s-au generat aceste discuţii în spaţiu public, nu mai au aceeaşi viteză de reacţie. Pot să spun verzi şi uscate, nimeni nu va crede că un ministru care mai are trei luni de mandat mai are un cuvânt greu de spus”, a spus Boloş.

El a precizat că ”toată lumea se întntrebă ce se întâmpla de la 25 mai şi de ce nu există această continuitate”. 

Întrebat dacă ar prefera să rămână la ministerul Investiţiilor, Boloş a arătat că nu depinde de el. 

”Oricine este într-un loc pe care îl cunoaşte, s-a familiarizat, sunt la la doilea mandat, sigur că acest lucru este de dorit. Decizia este a conducerii partidului, este prematur de discutat” a mai declarat Marcel Boloş.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ministri schimbati sinceritate bolos
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes