Sindicaliștii din Poliție cer demisia lui Bode, după ce un coleg de-al lor ar fi fost internat cu forța la psihiatrie

Sindicaliștii din Poliție cer demisia lui Bode, după ce un coleg de-al lor ar fi fost internat cu forța la psihiatrie
Sindicaliștii din Poliție cer demisia lui Bode, după ce un coleg de-al lor ar fi fost internat cu forța la psihiatrie

Sindicaliștii din Poliția Română îi cer ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, să-și dea demisia, pe motiv că unul dintre polițiștii care a vorbit despre „nemerniciile sistemului” a fost programat să fie internat cu forța, „la pat”, la psihiatrie. Este vorba despre agentul Paul Feroiu, fost luptător SAS, potrivit bugetul.ro

Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, Bogdan Bănică, sare în apărarea colegului său.

Bănică compară acțiunea demarată împotriva lui Feroiu cu cele din regimul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Iată mesajul lui Bogdan Bănică:

„#REVOLTĂTOR
Internare “la pat” în Secția Psihiatrie, forțată, a unui coleg care a îndrăznit să vorbească despre nemerniciile sistemului. Și despre nemernicii din sistem, adaug eu.
Iată noile mijloace moderne de băgare a pumnului în gură în Ministerul Afacerilor Interne!

Concluzie: dacă îndrăznești să te iei de guler cu EI și nu mai au nicio variantă de a te aduce la tăcere, te internează la psihiatrie.

Asta chiar întrece orice limită a locotenenților ghidați de somnorosul Bode, cu respectarea principiilor “Cosa Nostra”, ne scârbește irevocabil, ne întoarce în timp spre vremurile lui Ghe. Gheorghiu Dej. Și îmi manifest public sentimentul de revoltă împotriva oricărei tentative de îngropare a democrației și a liberei exprimări garantate de Constituția României!

RUȘINE, M.A.I. ! ‼️ Rușine Bode, e timpul să pleci! ‼️

Bogdan Bănică
Președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS”, spune Bogdan Bănică.

Feroiu acuză abuzurile împotriva sa

La rândul său, și Paul Feroiu, fost luptător la Serviciul de Acțiuni Speciale, a reacționat pe Facebook, susținând că se „continuă cu abuzurile” împotriva sa.

„ROMANIA SECOLULUI XXI. O INCERCARE DE INTERNARE FORTATA LA PSIHIATRIE. DOMNULE CMS. SEF FETEANU, DOMNULE CMS. SEF GURITA HORATIU, CINE VA DAT ACEASTA PUTERE SI CALITATE SA MA INTERNATI LA PSIHIATRIE???

DOMNUL INCOMPATIBIL, DR. DIACONESCU CONTINUA CU ABUZURILE VA ROG PE TOȚI SA DISTRIBUITI ACEASTA POSTARE A MEA. VA ROG SA INTRECUT MASURA RAU DOMNILOR, DOAMNELOR, SE INCALCA CONSTITUTIA TARI, DEMNITATEA SI ONOAREA INDIVIDULUI DOMNULE CMS. SEF FETEANU, EXISTA O PROCEDURA PRIN CARE SUNTETI OBLIGAT CAND SEMNATI PENTRU, SA VA TRECETI, NUMELE, PRENUMELE SI GRADU”, spune Feroiu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bogdan banica cer demisie dezvaluiri internare forta psihiatrie lucian bode ministrul interne Paul firoiu sindicalisti politie snpr decus
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes