Sinead O’Connor, celebră pentru melodia “Nothing Compares 2 U”, a murit

Sinead O'Connor a murit
Sinead O'Connor a murit

Sinead O’Connor, legendă a muzicii irlandeze, a murit marţi la vârsta de 56 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu probleme de sănătate mintală, iar în urmă cu un an şi jumătate a trecut prin moartea fiului săiu de 17 ani, relatează The Daily Mail.

Cântăreaţa irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, datorită coverului său sfâşietor al piesei “Nothing Compares 2 U” a lui Prince.

Mamă a patru copii, Sinead O’Connor a trecut în urmă cu un an şi jumătate prin decesul fiului ei Shane, în vârstă de 17 ani, care s-a sinucis în ianuarie 2022, după ce a fugit din clinica unde era sub supraveghere pentru tentative de suicid.

Muziciana, care şi-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, a spus la acea vreme că băiatul era “lumina vieţii ei”.

În ultimul ei Tweet, O’Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: “De atunci trăiesc ca o creatură nocturnă, ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el”.

O’Connor s-a născut într-o familie cu probleme la Dublin, pe 8 decembrie 1966. Mai târziu în viaţă, ea a susţinut că a început să aibă probleme de sănătate mintală din cauza faptului că mama ei a abuzat-o fizic şi sexual în copilărie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

sinead o'connorsinead o'connor a murit
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes