Sinucidere în Argeș: Un bărbat s-a împușcat, explicându-și gestul într-un bilet de adio

Un bărbat în vârstă de 75 de ani din Piteşti a fost găsit mort, marţi, în baia apartamentului în care locuia, în municipiul Piteşti, el fiind împuşcat cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal. Bărbatul, care suferea de cancer în fază terminală, a lăsat un bilet prin care justifică gestul.

„În după-amiaza zilei de 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împuşcat într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 75 de ani, decedat. Din primele cercetări, efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, rezultă că bărbatul este deţinător legal de armă de vânătoare”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.


Surse judiciare au declarat pentru News.ro că soţia bărbatului a fost cea care l-a găsit în baia locuinţei. Bărbatul era pasionat de vânătoare. El suferea de cancer în fază terminală. Lângă el, anchetatorii au găsit un bilet.

„În continuare se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, precizează IPJ Argeş.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bilet de adiosinucidere argessinucidere cancer
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes