Șofer de TIR, român, găsit mort în cabină, într-o parcare din Italia

Șoferul decedat a fost găsit în cabina TIR-ului său, parcat într-o parcare de pe autostrada A1 Bologna – Firenze, în zona de serviciu Badia Nuova. Medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, conform Antena 3.

El a fost găsit duminică, 9 august 2020, în parcarea de pe autostrada A1, acolo unde românul a oprit pentru a se odihni. După câteva ore, patronul firmei de transport la care era angajat românul nu a mai reușit să îl contacteze. Astfel, patronul a sunat la numărul de urgență și a semnalat că șoferul român stă de foarte mult timp în parcarea respectivă, în dreptul localității Castiglione dei Pepoli, provincia Bologna.

În jurul orei 21.15, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță care au identificat TIR-ul. Șoferul român se afla în cabină, la volan, fără niciun semn de viață, notează La Repubblica.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe românul în vârstă de 64 de ani. Trupul neînsuflețit al românului a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care a stabilit cauza exactă a morții.

Se pare că românul ar fi suferit un infarct, decesul său fiind provocat astfel de cauze naturale.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

roman mort in tirsofer de tirsofer mort in tirsofer roman mort italia
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes