Eveniment

Șoferul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist a ajuns pe mâna procurorilor

Bărbatul care a lovit intenţionat cu maşina un poliţist în zona Gării de Nord din Capitallă este urmărit penal pentru ultraj, anunţă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, o eventuală măsură preventivă urmând să fie luată de procurorul de caz. Sindicatul Europol ca re consideră că în acest caz este vorba de tentativă de omor şi a a acuzat presiuni în acest caz şi că agresorul este apropiat al unei persoane de la Secretariatul General al Guvernului, comentează afirmând că este o schimbare firească de situaţie.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un suspect pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, anunţă purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Procurorii relatează şi incidentul în urma căruia poliţistul a căzut, după ce a fost acroşat de maşina bărbatului pe care voia să îl legitimeze.

Conform aceleiaşi surse, procurorul de caz urmează să aprecieze cu privire la luarea unei măsuri preventive.

”Schimbare firească de situaţie. Şoferul este acuzat de ultraj şi se află în acest moment la audieri. După mediatizarea cazului, poliţistul a fost chemat de procurorul de caz pentru a fi audiat în calitate de persoană vătămată. A fost însoţit de avocatul Sindicatului EUROPOL. În aceste momente şoferul care a lovit cu autovehiculul un agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiunilor de serviciu este pus sub acuzare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj””, a comentat Sindicatul Europol, cel care a făcut public cazul.

”Aşteptăm cu mult interes deznodământul, în condiţiile în care, toate probele administrate, demonstrează fără echivoc intenţia şoferului de a lovi poliţistul şi de a se sustrage. Vă reamintim că în goana lui, pentru a nu fi prins, a trecut pe culoarea roşie a semaforului, a pătruns pe străzi unde era acces interzis şi chiar a lovit alte autoturisme parcate. Începe să se facă dreptate!”, afirmă sindicaliştii.

Anterior, ei afirmaseră că agresorul a fost lăsat în libertate şi că ”se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe poliţist”. De asemenea, susţineau că autorul faptei ”este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului”, iar sâmbătă seară au început să fie date telefoane şi se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe poliţist.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Poliţist înjunghiat pe stradă, în Eforie Nord. Agresorul, prins focuri de armă

Mihnea Tudor

Udrea, chemată să dea socoteală, în fața judecătorilor, în dosarul campaniei lui Băsescu, din 2009. Un procuror a cerut peste 12 ani de închisoare pentru ea și 15 pentru Ioana Băsescu

Daniela Arnăutu

Ieșean reţinut de DIICOT, după ce a ridicat un colet cu… materia primă pentru… 93000 de doze de drog

Daniela Arnăutu

Moștenirea Trump: Cum va fi amintirea celui de-al 45-lea președinte? Întrebările la care doar istoria va putea răspunde

Daniela Arnăutu

Ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Clădirea a fost evacuată

Daniela Arnăutu

Clotilde Armand vrea zboare toată conducerea RAPPS, pentru felul în care a fost lăsat să se degradeze Hotel Triumf, clădire monument istoric

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »