Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10. Care este numele său real

Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10
Șoferul de autobuz Radu Carbon merge în finala iUmor, sezonul 10

Radu Carbon, pe numele său real Radu Vieru, este un șofer de autobuz cu toate glumele la el, astfel că apariția sa de seara trecută, a doua la iUmor, l-a trimis direct în finala sezonului zece.

Radu mărturisește că a fost nevoit să își ia un nume ”de scenă” nu pentru că s-a apucat de stand-up, ci din cauza meseriei sale de șofer.

“Dacă tu puneai frână într-o intersecție, știa unde să-ți scrie pe Facebook”, râde acesta. Materialul său i-a cucerit pe Cheloo și Delia, dar și pe cei de acasă, care l-au votat și l-au trimis direct în finală, însă Mihai Bendeac l-a provocat să vină cu un număr și mai bine pregătit.

”Mă gândesc că un material mult mai strâns, un material de calitate, un material cu soi de experiență de scenă ar putea să vă transforme în mod real într-un om care poate performa în stand-up. Pentru acest moment, răspunsul meu este unul negativ, însă nu este un răspuns negativ așa cum au mai fost răspunsuri negative în zilele anterioare, ci este un răspuns negativ pentru un om care chiar are potențial”, i-a spus Mihai Bendeac.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cheloo delia finala iumor iumor Mihai Bendeac radu carbon
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes