Sosia oficială a lui Elvis Presley a murit

Sosia oficială a lui Elvis Presley a murit
Sosia oficială a lui Elvis Presley a murit

Sosia oficială a regelui rock’n’roll-ului Elvis Presley, a murit în noaptea de joi, 28 mai 2020, la vârstă de 71 de ani. El nu a supraviețuit unui accident rutier. France 3 Occitanie relatează că Freddy Ley călătorea pe drumul de pe lângă lângă Sète, între Balaruc-les-Bains și Frontignan, când a fost victima unui accident frontal.

Născut la sfârșitul anilor 1940, pe numele său Freddy Maltese, în copilărie – Casablanca, Maroc – s-a îndrăgostit de melodiile rock, mai ales de cele ale lui Elvis Presley. Când regele a murit brusc în 1977 în urma unui atac de cord, Freddy Ley, instalat în Franța, a început să aducă tribut celor mai mari hituri ale sale. A intrat literalmente în pielea artistului prin imitarea vocii sale, dar și a comportamentului artistului.

Consacrarea sa a venit în iunie 1995, când a fost numit reprezentantil oficial al lui Elvis în Europa.

El a fost desemnat sosia oficială a Regelui rockului în anii ’90. Freddy Ley, care încă mai făcea spectacole la 71 de ani, a murit din pricina mutiplelor răni suferite de pe urma accidentului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Sosia oficială a lui Elvis Presley a muritSosie Elvis Presley
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes