Monden

Soția lui Viorel Cataramă a părăsit domiciliul conjugal, după ce acesta s-a autoinfectat

Omul de afaceri Viorel Cataramă, în vârstă de 65 de ani, susține imunizarea de grup și a recurs la o variantă neobișnuită pentru a se infecta după ce trei spitale cu pacienți COVID-19 i-au refuzat cererea.

Viorel Cataramă a povestit la Realitatea Plus, joi, că în prezent se află în autoizolare la domiciliul său din București, după ce miercuri a fost în localitatea Bărbulești, județul Ialomița, și a intrat în contact cu foarte multe persoane testate pozitiv cu noul COVID-19. Variantă la care a recurs după ce a încercat să se infecteze voluntar la trei spitale din Capitală, care l-au refuzat. În urma gestului său, soția sa, medic, a anunțat că nu este de acord cu așa ceva și va părăsi domiciliul comun pentru o perioadă. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și au o fetiță împreună, de aproape cinci ani.

”Eu am facut cerere la trei spitale din București pentru a mă infecta voluntar, am primit raspunsuri negative sau nu am primit deloc raspuns, astfel incât am găsit varianta într-o localitate cu foarte multe persoane infectate cu coronavirus, cu grad mare de risc. Am mers, m-am imbrățișat, e vorba de cetateni de etnie romă, care au venit, foarte mulți, din străinătate: Spania, Italia. Am stat de vorbă cu ei, am socializat”, a declarat Cataramă, la Realitatea.

”Sigur, eu nu neg existența COVID-19, și sigur că, teoretic vorbind, pot sa ajung in doua-trei saptamani chiar in mormânt. Dar numai teoretic”, a mai povestit Viorel Cataramă.

Alte știri de interes

Actrița Ecaterina Ladin, din Las Fierbinți, va fi mămică a doua oară

Gloria Pascu

Cronica Cârcotașilor scoasă din grilă? Reacția ”elegantă” a lui Șerban Huidu

Mihnea Tudor

Mihai Petre a plecat. Alexandra Dinu, în juriul emisiunii „Românii au talent”

Gloria Pascu

Walter și Raluca Zenga divorțează după 14 ani de mariaj

Mihnea Tudor

Noi acum înseamnă trei! Mesajul lui Smiley şi Gina Pistol – VIDEO

Gloria Pascu

Ed Sheeran a devenit tată

Mihnea Tudor

Simona Gherghe va prezenta emisiunea Mireasa de la Antena 1

Gloria Pascu

Al Pacino şi Robert De Niro joacă împreună într-un nou film

Mihnea Tudor

Smiley, vitezomanul. Și-a luat amendă pe A2. Testat cu drugtest-ul

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »