Monden

Soții Beckham s-au separat, după 20 de ani de căsnicie

Fotbalistul David Beckham și soția s-a, Victoria, au decis să se despartă, pentru moment. Cei doi ar urma să trăiască separat în următoarea perioadă.

Motivul de la baza despărțirii temporare este cariera fiecăruia, David fiind nevoit să se mute la Miami, pentru a-și dedica timpul echipei de fotbal, scrie tabloidul britanic Mirror.

David este nevoit să se mute la Miami pentru a-și dedica timpul echipei de fotbal, în timp ce Victoria va continua să locuiască în vila din Londra, unde se ocupă de afacerile personale și unde copiii își vor continua studiile.

Pentru unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul străin, aceasta este cea mai lungă despărțire după 20 de ani de mariaj. David și Victoria Beckham s-a căsătorit în 1999 Cei doi au stat puțin separați, însă după perioadă de carantină și odată cu reluarea antrenamentelor, fotbalistul ar urma să se mute pentru o perioadă în SUA.

În Miami, Florida, David Beckham și-a înființat propria echipă de fotbal, Inter Miami CF, de care își dorește să se ocupe personal. În timp ce David va fi la Miami, Victoria va continua să locuiască la Londra. Aici vedeta se ocupă de bussinesul ei și de liniile de haine pe care le lansează în fiecare sezon. Tot în Regatul Unit, copiii familiei Beckham își urmează studiile și se pare că nici ei nu vor putea să fie prea departe de casă anul acesta.

„Posh Spice” și fostul internațional englez sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și formează nu doar unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea vedetelor, ci și unul dintre cele mai puternice. Victoria și David au spus „DA” în 1999 și au împreună patru copii.

Alte știri de interes

Ed Sheeran a devenit tată

Mihnea Tudor

Simona Gherghe va prezenta emisiunea Mireasa de la Antena 1

Gloria Pascu

Al Pacino şi Robert De Niro joacă împreună într-un nou film

Mihnea Tudor

Smiley, vitezomanul. Și-a luat amendă pe A2. Testat cu drugtest-ul

Gloria Pascu

Roata Norocului de la Kanal D a spulberat audiența

Mihnea Tudor

Vocea României nu se mai difuzează. Ce hotărâre au luat jurații

Mihnea Tudor

Beyonce lansează albumul „Black is King” ca odă mișcării BLM

Mihnea Tudor

Jerusalema Challenge – Dansul devenit viral pe rețelele sociale – ”Jerusalema” adună milioane de vizualizări

Gloria Pascu

Fosta iubită a Roxanei Vancea s-a sinucis

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »