Soții Beckham s-au separat, după 20 de ani de căsnicie

Fotbalistul David Beckham și soția s-a, Victoria, au decis să se despartă, pentru moment. Cei doi ar urma să trăiască separat în următoarea perioadă.

Motivul de la baza despărțirii temporare este cariera fiecăruia, David fiind nevoit să se mute la Miami, pentru a-și dedica timpul echipei de fotbal, scrie tabloidul britanic Mirror.

David este nevoit să se mute la Miami pentru a-și dedica timpul echipei de fotbal, în timp ce Victoria va continua să locuiască în vila din Londra, unde se ocupă de afacerile personale și unde copiii își vor continua studiile.

Pentru unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul străin, aceasta este cea mai lungă despărțire după 20 de ani de mariaj. David și Victoria Beckham s-a căsătorit în 1999 Cei doi au stat puțin separați, însă după perioadă de carantină și odată cu reluarea antrenamentelor, fotbalistul ar urma să se mute pentru o perioadă în SUA.

În Miami, Florida, David Beckham și-a înființat propria echipă de fotbal, Inter Miami CF, de care își dorește să se ocupe personal. În timp ce David va fi la Miami, Victoria va continua să locuiască la Londra. Aici vedeta se ocupă de bussinesul ei și de liniile de haine pe care le lansează în fiecare sezon. Tot în Regatul Unit, copiii familiei Beckham își urmează studiile și se pare că nici ei nu vor putea să fie prea departe de casă anul acesta.

„Posh Spice” și fostul internațional englez sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani și formează nu doar unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea vedetelor, ci și unul dintre cele mai puternice. Victoria și David au spus „DA” în 1999 și au împreună patru copii.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

david beckham posh spice Soții Beckham s-au separat victoria beckham
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes