Spectacolul total revine la PRO TV: Astăzi este premiera noului sezon SURVIVOR România 2023!

Spectacolul total revine la PRO TV: Astăzi este premiera noului sezon SURVIVOR România 2023!. Sursa foto: Pro Tv
Spectacolul total revine la PRO TV: Astăzi este premiera noului sezon SURVIVOR România 2023!. Sursa foto: Pro Tv

Cel mai așteptat reality show este tot mai aproape de fluierul de start. Doar câteva ore au mai rămas până când Daniel Pavel le va aduce celor de acasă un sezon ce nu poate fi ratat. 24 de concurenți sunt gata să dea piept cu cele mai mari provocări din viața lor și sunt dispuși să lupte până la capăt pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

Și-au dorit să arate că pot mai mult. Că nu depind de confortul de acasă pentru a simți că trăiesc la maximum. Au muncit pentru a fi aici și acum sunt gata să demonstreze unei țări întregi că pot fi următorul SURVIVOR ROMÂNIA!

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

În această seară, cei 24 de concurenți vor intra foarte repede în sentimentul de competiție, de luptă pentru ceea ce le aparține. Înainte ca Faimoșii și Războinicii să i se alăture, Daniel Pavel va spune: ”Survivor România, cea mai spectaculoasă aventură a timpurilor noastre începe. Provocări extreme pentru caractere puternice. 2 triburi se înfruntă pe toate planurile de bătaie pentru marele trofeu. Începe cel mai puternic reality show!

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu o dorință incredibilă de a aduce primele puncte pe nisipul torid din Republica Dominicană și cu gândul că ar putea începe cel mai dificil show cu o victorie, concurenții vor da totul.

Show-ul fenomen se întoarce! Toți cei de acasă l-au așteptat, Daniel Pavel îl va aduce! De trei ori pe săptămână: în fiecare luni, marți și miercuri de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm în doar câteva ore în prima ediție a SURVIVOR ROMÂNIA 2023!

Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dan pavel survicor incepe survivor survivor pro tv survivor romania 2023
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes