Spitalul Municipal Cluj-Napoca va deveni unitate Covid

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis, luni seară, ca Spitalul Municipal Cluj-Napoca să devină unitate Covid, dat fiind numărul mare de pacienţi internaţi în ultima perioadă. N Îultimele 24 de ore au fost confirmate 69 de noi cazuri, numărul total al persoanelor infectate de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

”În condiţiile creşterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul judeţului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID -19”, a transmis, conform news.ro, luni seară, Prefectura Cluj.

Conform hotărârii CJSU Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare şi funcţionare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea şi tratatarea pacienţilor pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

În ultimele 24 de ore în judeţ s-au confirmat 69 de cazuri de infectare, numărul total al cazurilor de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

spital cluj covidspital covid clujSpitalul Municipal Cluj-Napocaspitalul municipal covid
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes