Stadionul Steaua – noi imagini cu arena, din dronă – VIDEO

Stadionul Steaua - noi imagini cu arena, din dronă. foto: capturi video Asociația Steliștilor 1947
Stadionul Steaua - noi imagini cu arena, din dronă. foto: capturi video Asociația Steliștilor 1947

Fanii roș-albaștri sunt nerăbdători să-și vadă echipa favorită din nou jucând în ”tempul fotbalului românesc”. Asociația Steliștilor 1947 a publicat un clip cu arena din Ghencea, construcție care va costa aproximativ 95 de milioane de euro.

Noul stadion va avea circa 32.000 de locuri, iar tabela a fost deja montată, o mare parte dintre scaune au fost aplicate, iar montarea gazonului va începe în câteva săptămâni.

Cine are dreptul de joc pe Arena Steaua

Prima întrebare legată de utilizarea noului stadion este legată de posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali să poată reveni în Ghencea:

”Referitor la posibilitatea folosirii stadionului de alte echipe sportive, acestea pot să închirieze și să joace pe noua arenă cu respectarea dispozițiilor legale. Înțelegerile cu alte părți interesate se vor discuta la momentul solicitării. Nu avem cunoștință de existența unui demers oficial al Clubului Fotbal Club FCSB SA în acest sens, până la această dată.

VIDEO Stadionul Steaua

https://www.facebook.com/asociatiastelistilor/videos/959690261130792/

SA Steaua București va avea prioritate în folosirea stadionului. Orice altă cerere va fi analizată obiectiv, la momentul formulării acesteia, atât din punctul de vedere al necesității, cât și al oportunității, conform prevederilor legale. Noua arena va aparține Unității Militare 02301 București având indicativ de cazarmă. Totodată, noul stadion va face parte din Complexul Sportiv Steaua, deținut de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Bineînțeles că stadionul nu va avea statut de cazarmă. Această exprimare este doar un termen administrativ pentru acest gen de obiective”, a fost reacția MApN, într-un răspuns pentru gsp.ro.

Stadion Steaua – caracteristici:

Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
Capacitate: 31.254 de locuri
Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
Restaurant
Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
Spații VIP (loje și parcare)
Sală de forță și de recuperare
Punct medical de prim ajutor
Zona de presă si sky-box ul în partea superioară a Tribunei 1 pentru a spori vizibilitatea și care respectă standardele UEFA și FIFA
Sala de conferință
Vestiare pentru sportivi
Magazine
Spații tehnice și pentru birouri

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arena steauafcsb in ghenceastadionul steaua
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes