Stalpul dintr-un sens giratoriu de pe centura oraşului Caracal

Un stâlp de electricitate în mijlocul drumului este cea mai nouă problemă la centura de ocolire a municipiului Caracal, care se construieşte de şapte ani, perioadă în care terenul a suferit atât de multe modificări încât stâlpii de iluminat trebuie relocaţi, fiind nevoie de noi exproprieri. Pozele cu stâlpul de electricitate situat în mijlocul drumului, la Caracal, au devenit virale pe site-urile de socializare. Primarul din Caracal spune că ”aşa a fost proiectul făcut că a «căzut» stâlpul acela exact acolo”.

Stâlpul de electricitate a rămas exact în mijlocul căii de rulare, într-un sens giratoriu al centurii de ocolire a municipiului Caracal, încă nedeschisă traficului rutier.

Fotografiile făcute de şoferii care au trecut pe aici s-au viralizat pe site-urile de socializare, însă autorităţile asigură că situaţia va fi rezolvată. … […]

Articolul pe larg »»» : Ce a văzut primarul din Caracal când s-a uitat la această fotografie dintr-un sens giratoriu de pe centura oraşului

Salvează

Salvează

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes