Sanatate

Starea de sănătate a managerului Spitalului din Vaslui s-a agravat. Ce efect are coronavirusul asupra corpului doctoriței

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui
Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui, a fost internată, marți, la spital în stare foarte gravă, în urma infectării cu noul coronavirus e tip Sars-Cov-2. Ea a fost contact al fiului ei în grupul adus de la mare de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat foarte tare. Potrivit primelor informații, se pare că virusul Covid-19 i-a afectat creierul și nu plămânii, așa cum era de așteptat, relatează B1Tv.

Fiul doctoriței face parte din grupul celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, deşi între ei era o fată confirmată cu COVID-19. Când a aflat despre această situaţie, Ana Rinder s-a dus personal să îşi ia copilul acasă, unde au stat împreună, în izolare, mai multe zile.

În total, 30 de tineri din comuna Bârlad, județul Vaslui, au fost luați săptămâna trecută de ISU de la mare și duși la spital cu microbuzele, după ce mai mulți dintre ei s-au îmbolnăvit în timp ce se aflau pe litoralul românesc pentru a sărbători un majorat.

Cu o zi înainte, Ana Rinder a ajuns în comă la spitalul din Vaslui, fiind suspectă de infectarea cu noul coronavirus, ulterior confirmată. Fiul, alături de care femeia se afla în izolare, a găsit-o căzută în casă, în stare de inconștiență, iar o ambulanţă a dus-o la unitatea medicală.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

România ocupă un loc fruntaș în topul vaccinărilor împotriva COVID-19, la nivel global

Gloria Pascu

Apel către Ministerul Sănătății! Vine al treilea val al pandemiei? Cum trebuie regândite normele sanitare pentru a fi pregătită România

Mircea Furdu

Ciucă vrea spital militar în zona Ghencea

Daniela Arnăutu

3923 de cazuri de COVID și 81 de decese, înregistrate în ultimele 24 de ore

Daniela Arnăutu

Adi Bărar, liderul Cargo, internat la ATI în stare gravă

Gloria Pascu

Dr. Fauci ne dă o veste proastă: Simptomele de COVID pot persista chiar și 9 luni de la infectare

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »