Starea de sănătate a managerului Spitalului din Vaslui s-a agravat. Ce efect are coronavirusul asupra corpului doctoriței

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui
Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui, a fost internată, marți, la spital în stare foarte gravă, în urma infectării cu noul coronavirus e tip Sars-Cov-2. Ea a fost contact al fiului ei în grupul adus de la mare de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat foarte tare. Potrivit primelor informații, se pare că virusul Covid-19 i-a afectat creierul și nu plămânii, așa cum era de așteptat, relatează B1Tv.

Fiul doctoriței face parte din grupul celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, deşi între ei era o fată confirmată cu COVID-19. Când a aflat despre această situaţie, Ana Rinder s-a dus personal să îşi ia copilul acasă, unde au stat împreună, în izolare, mai multe zile.

În total, 30 de tineri din comuna Bârlad, județul Vaslui, au fost luați săptămâna trecută de ISU de la mare și duși la spital cu microbuzele, după ce mai mulți dintre ei s-au îmbolnăvit în timp ce se aflau pe litoralul românesc pentru a sărbători un majorat.

Cu o zi înainte, Ana Rinder a ajuns în comă la spitalul din Vaslui, fiind suspectă de infectarea cu noul coronavirus, ulterior confirmată. Fiul, alături de care femeia se afla în izolare, a găsit-o căzută în casă, în stare de inconștiență, iar o ambulanţă a dus-o la unitatea medicală.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ana rinderana rinder coronavirusmanager spital vaslui
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes