Sanatate

Starea de sănătate a managerului Spitalului din Vaslui s-a agravat. Ce efect are coronavirusul asupra corpului doctoriței

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui
Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgență Vaslui, a fost internată, marți, la spital în stare foarte gravă, în urma infectării cu noul coronavirus e tip Sars-Cov-2. Ea a fost contact al fiului ei în grupul adus de la mare de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat foarte tare. Potrivit primelor informații, se pare că virusul Covid-19 i-a afectat creierul și nu plămânii, așa cum era de așteptat, relatează B1Tv.

Fiul doctoriței face parte din grupul celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, deşi între ei era o fată confirmată cu COVID-19. Când a aflat despre această situaţie, Ana Rinder s-a dus personal să îşi ia copilul acasă, unde au stat împreună, în izolare, mai multe zile.

În total, 30 de tineri din comuna Bârlad, județul Vaslui, au fost luați săptămâna trecută de ISU de la mare și duși la spital cu microbuzele, după ce mai mulți dintre ei s-au îmbolnăvit în timp ce se aflau pe litoralul românesc pentru a sărbători un majorat.

Cu o zi înainte, Ana Rinder a ajuns în comă la spitalul din Vaslui, fiind suspectă de infectarea cu noul coronavirus, ulterior confirmată. Fiul, alături de care femeia se afla în izolare, a găsit-o căzută în casă, în stare de inconștiență, iar o ambulanţă a dus-o la unitatea medicală.

Alte știri de interes

Cardul de sănătate redevine obligatoriu. Anunț CNAS. Care sunt excepțiile

Mihnea Tudor

Raport coronavirus România pentru săptămâna 14 – 20 septembrie

Mihnea Tudor

Nelu Tătaru despre evaluarea mortalităţii cauzate de coronavirus: Cei din Terapia Intensivă sunt cei care numără decedaţii

Mihnea Tudor

Arafat: Vom avea o perioadă dificilă! Prima recomandare a șefului DSU

Gloria Pascu

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Nelu Tătaru a dezvăluit cel mai important moment din timpul acestei pandemii

Mihnea Tudor

Virgil Musta, recomandări pentru siguranța copiilor care au părinți sau bunici cu comorbidități

Mihnea Tudor

Marius Tucă, internat cu coronavirus. Mesajul prezentatorului Tv

Mihnea Tudor

Atenție părinți: Care sunt cele mai întâlnite simptome ale infecției cu coronavirus la copii

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »