Politica

Starea de urgență – Pe Rareș Bogdan nu-l sperie costurile politice. Avertismentul lansat azi

Rareș Bogdan a reamintit la un post tv, marți, că „În cazul în care lucrurile devin grave, preşedintele are apanajul de a decreta starea de urgenţă”. De asemenea, europarlamentarul Rareş Bogdan a explicat că ”nu contează costurile politice” când vine vorba despre decizii pentru protejarea sănătăţii românilor.

”Nu contează costurile politice. Nu contează că există sau nu susţinere în sondajele de opinie pentru aceste măsuri. Contează ca oamenii să fie protejaţi şi să nu existe pericol de infectare majoră.

Sunt convins că cei care vor face recomandările pentru decizia finală vor fi specialiştii, iar în cazul în care lucrurile devin grave, sunt convins că preşedintele României care are apanajul de a decreta starea de urgenţă, cât şi premierul care poate continua starea de alertă vor lua cele mai bune decizii”, a spus Rareş Bogdan la România Tv.

Europarlamentarul PNL a afirmat că ”cei care sunt decid sunt de câteva luni de zile specialiştii epidemiologi şi specialiştii în medicină care până acum nu au dat greş. Nu putem să luăm decizii politice peste capul dommului Arafat, a domnului Rafila, a domnului Musta, a domnului Nelu Tătaru, a domnului Cercel. Există un pericol legat de rata de transmitere a bolii. Noi facem doar speculaţii politice”, a menţionat Bogdan.

Rareş Bogdan – avertisment HoReCa

Industria HoReCa este importantă şi trebuie salvată. În acelaşi timp trebuie să fie nişte reguli foarte dure care dacă nu sunt respectate pot să meargă până la ridicarea autorizaţiei unui restaurant sau a unui bar. Dacă dai drumul la restaurante, te trezeşti că lucrurile degenerează.

După trei luni şi jumătate, oamenii din Horeca nu mai rezistă şi trebuie să găsim soluţii şi pentru ei. E clar că va trebui să găsim soluţii pentru aceştia. Vor intra în faliment. România nu are nici forţa să îi susţină, după modelul francez, care le-a plătit trei luni chiria sau după modelul german”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL a amintit că la Bruxelles, restaurantele sunt deschise, dar şi în Italia.

Alte știri de interes

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA, dezamăgit total de Ciolacu

Mihnea Tudor

Secţiune dedicată alegerilor locale, pe site-ul ANI. Poți afla informații despre persoanele care au interdicţia de a candida

Mihnea Tudor

Eugen Tomac, tranșant: Cineva face jocurile PSD în Bucureşti…

Mihnea Tudor

Rareș Bogdan, dezvăluiri: Pe unii o să-i doară stomacul rău după 20 august, iar pe alții o să-i apuce durerea de cap

Saghin Cristian

S-au împărțit miliarde! Partidele politice și-au primit cota de bani

Saghin Cristian

Traian Băsescu anunțat oficial candidat la Primăria Bucureștiului

Mihnea Tudor

Șerban Nicolae nu mai are răbdare. Cere moțiune de cenzură înainte de Congresul PSD

Saghin Cristian

Ciolacu are un contracandidat serios: Teodorovici și-a depus candidatura la șefia PSD

Gloria Pascu

Semnele electorale ale lui Nicușor Dan și alți candidați independenți, respinse de BEC

Saghin Cristian

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »