Starea Regelui Mihai s-a agravat

Starea Regelui Mihai s-a agravat
Starea Regelui Mihai s-a agravat

Starea Regelui Mihai s-a agravat, acesta fiind extrem de slăbit, potrivit unui comunicat al Casei Regale. Principesa Margareta şi Principele Radu s-au întors, duminică seara, în Elveţia şi vor stabili alături de medici tratamentul Regelui.

„Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia aseară, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale‬.

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale”, se arată în comunicatul Casei Regale. … Sursă: Starea Regelui Mihai s-a agravat. Principesa Margareta s-a întors, de urgenţă, în Elveţia

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

casa regalamoarte regeregele mihairegele mihai a muritregele mihai bolnavstare regele mihai
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes