Steaua pune pe jar detectivii Masked Singer România: ”Aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală!”

Steaua pune pe jar detectivii Masked Singer România
Steaua pune pe jar detectivii Masked Singer România

În această seară, de la ora 21:30, Steaua, Oul Dragon, Albina, Fluturele, Pisica și o nouă mască, Monstrulica, vor urca pe scena Masked Singer România într-un regal de muzică, dans și mister. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor încerca să deslușească și în această săptămână indiciile pe care vedetele ascunse în măști le oferă.

Steaua va pune pe jar detectivii cu noile indicii pe care le va oferi în această ediție. ”Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală”, va spune Steaua înainte de a urca pe scena Masked Singer România.

Alex Bogdan: ”Suntem față-n față cu cel mai mare mister!”

Noile informații vor dărâma toate teoriile pe care investigatorii le aveau despre această mască: ”Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic. Am niște idei într-o emisiune, altele în alta, vii cu tot felul de povești… nu mai înțeleg nimic despre tine”, îi va spune Mihaela Rădulescu. Pentru Alex Bogdan, enigma din jurul acestei măști este greu de elucidat: ”Sunt convins că suntem față-n față cu cel mai mare mister de la Masked Singer România!”.

În încercarea de a găsi ce vedetă își ascunde identitatea în acel costum, cei patru detectivi vor nominaliza câteva variante: Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu. Ce personalitate publică își va da masca jos și va părăsi show-ul Masked Singer România, vedem joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

aparitii senzuale detectivi masked singer masca jos Masked Singer Masked Singer Romania steaua
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes