Special

Știrile zilei – știri pe scurt actualitate 5 martie 2019

* Biletele individuale pentru concertele din cadrul Festivalului Internaţional ‘George Enescu’, ediţia 2019, vor fi puse în vânzare miercuri, de la ora 12,00, anunţă organizatorii. Vânzarea biletelor se va face online, prin intermediul www.eventim.ro, dar şi în reţeaua de magazine Eventim (Telekom, Orange, Vodafone, Diverta, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, Carrefour şi staţiile OMV) şi la punctele de lucru Eventim din Bucureşti (bdul I. C. Brătianu, nr.6 din Cinema PRO) şi Cluj-Napoca (str. Alexandru Vaida-Voevod, nr.53 B din Iulius Mall), casieriile UPC din Bucureşti şi Cluj-Napoca,.

* Doi cetăţeni olandezi au fost reţinuţi, luni, după ce au fost prinşi la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, având ascunse într-un autoturism 167 de pachete care conţineau 84 kilograme de heroină, a informat DIICOT. Cei doi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc.

* Numărul pacienţilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 165, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. Ultimele două persoane care au murit de gripă sunt o femeie, în vârstă de 80 de ani, din judeţul Cluj, şi o alta de 82 de ani, din Bucureşti. Ambele aveau condiţii medicale preexistente. A doua femeie nu fusese vaccinată antigripal.

* Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Clinic de Urgenţă ‘Bagdasar – Arseni’ au protestat în incinta unităţii medicale, ei având nemulţumiri legate de nivelul sporurilor şi vechimea aparaturii medicale. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a deplasat la unitatea medicală pentru a discuta cu protestatarii.

* Medicul chirurg Radu Zamfir este, începând de marţi, director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant. Radu Zamfir a făcut parte din echipa medicală care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, Munţii Apuseni. El o înlocuieşte pe Anca Mureşan.

 

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Renate Weber, reacție la discuțiile privind revocarea sa: Au bâiguit că aşa trebuie

Mircea Furdu

Condamnare Elena Udrea: Curtea de Apel Bucureşti decide astăzi dacă va fi plasată sub control judiciar

Mihnea Tudor

Avocatul Poporului, despre pensiile speciale: Pot s-o rezolve mâine, dacă vor. Renate Weber susţine că foşti parlamentari i-au ”înroşit telefonul”

Mircea Furdu

Hotărârile CNSU şi ordinele miniştrilor prin care au fost suspendate cursurile faţă în faţă în toate unităţile de învăţământ, anulate de Curtea de Apel

Mircea Furdu

Fiul lui Ilie Dumitrescu trimis în judecată pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant

Mihnea Tudor

Dosarul morții lui Patrick Ekeng, verdict final. Medicul, condamnat cu suspendare

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »