Stoichiţă, despre grupa României din preliminariile CM-2022: Suntem favoriţi la locul 2

Directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, marţi, că România este favorită la ocuparea locului 2 în grupa din care face parte în preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

“Este o grupă în care suntem favoriţi la locul 2. Ar fi urât să spun că România nu e favorită cu Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein. Meciul cu Islanda (n.r. – din barajul pentru CE) a fost un accident nefericit, o zi proastă a României, nu ştiu ce s-a întâmplat atunci. Pentru a ajunge la locul 2 trebuie să câştigăm meciurile cu echipele din urnele inferioare. Prioritatea (nr. – pentru 2021) este calificarea la Cupa Mondială, apoi câştigarea Campioantului (n.r – European de tineret) de câtre Adi Mutu –  glumesc, acum, punpresiune pe el – astea-s priorităţile. Nu cred că Islanda este principalul adversar în această situaţie în care se află acum. Am înţeles că vreo cinci jucători s-au lăsat, selecţionerul cred că va fi cel de la tineret. O să vorbesc cu mama lui Mkhitarian să nu-i dea drumul la meci, să-l ţină acasă. Marina mi-a fost secretară la federaţie, cât timp am lucrat eu acolo. Noi am suferit un accident la baraj, aşa consider eu”, a declarat Stoichiţă, la Digi Sport.

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative. România a fost în a doua urnă valorică. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

calificare la mondial grupa romaniei mihai stoichita
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes