Șumudică, în România: ”Vreau să mă bat pentru trofee!”

Marius Șumudică și-a reziliat contractul cu Kayserispor și e pregătit să se întoarcă în România. Antrenorul a mărturisit că au fost ”tatonări” și că e pregătit să revină și să câștige trofee.

“Urmează o vacanţă acum. Sunt discuţii cu mai multe echipe din Turcia. Nu pot să stau departe de fotbal, e clar. Da, şi Liga 1 este o variantă.

Aşa cum am mai spus, îmi doresc să preiau o echipă cu care să mă bat pentru trofee. Au fost tatonări cu o echipă din Liga 1. Nu pot să spun acum la ce mă gândesc.

Dacă există vreo ofertă serioasă din Liga 1, o pot lua în calcul. Fotbalul românesc este fotbalul care mi-a dat numele, notorietatea, şi mă voi întoarce oricând cu plăcere”, a zis Marius Șumudică la ProX, potrivit GSP.

Șumudică e la concurență cu Edward Iordănescu pentru a-l succeda pe Dan Petrescu la CFR Cluj. De asemenea, este printre antrenorii favoriți ai finanțatorului FCSB, Gigi Becali.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes