Şumudică, tamponat în centrul Clujului. A scăpat ușor

Marius Şumudică, antrenorul lui CFR Cluj, şi-a avariat şi maşina. Asta după alte două momente neplăcute, pentru că a pierdut Supercupa României şi a trecut prin emoţii mari în preliminariile Ligii Campionilor.

Tehnicianul a fost implicat într-un accident uşor în centrul oraşului Cluj Napoca. Maşina pe care o conducea a fost lovită de un troleibuz în partea din stânga spate.

Incidentul a avut loc la intersecţia străzilor Calea Moţilor cu Petru Maior, în faţa Primăriei municipiului Cluj Napoca. Marius Şumudică era obligat să vireze la dreapta pe strada Petru Maior şi a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor care traversau.

Troleibuzul 25 în acel loc îşi continuă drumul drept, pe Calea Moţilor, mijloacele de transport în comun fiind singurele care au voie să continue în acea intersecţie pe Calea Moţilor.

În acel momentul în care antrenorul clujenilor a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, troleibuzul aflat în spatele lui l-a acroşat provocându-i pagube la nivelul barei spate şi a stopului de pe stânga, după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Marius Şumudică a coborât din maşină şi a purtat un dialog cu şoferul troleibuzului, după care şi-ar fi continuat drumul.

„Eu eram pe prima bandă și respectivul m-a acroșat. Nu este vina mea! Nu vreau să dezvolt subiectul mai mult, întrucât nu vreau să fac rău nimănui”, a declarat tehnicianul, pentru GSP.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

accident sumudicasumudica accidentsumudica tamponat
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes