Supernanny: Cum pot părinții să găsească soluția potrivită în relația cu copilul lor

La Supernanny, pe Prima TV, Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc să găsească soluția potrivită în relația cu copiii lor să urmărească emisiunea și să își găsească propriile soluții. Ai ajuns la capătul răbdării ca și părinte? Sau nu cunoști drumul spre liniște și armonie în relația cu copilul? Sâmbătă, de la ora 20.00, la Supernanny, părinții vor afla cum să abordeze corect această situație.

Când unul dintre părinți este plecat la muncă în străinătate, iar creșterea copiilor rămâne aproape exclusiv în grija celuilalt, putem lesne spune că vorbim despre o misiune foarte dificilă. Este și cazul Aurorei – o mamă tânără din Baia Sprie, care nu mai știe cum să se descurce cu Bia (un an și 4 luni) și, mai ales, cu Abi (4 ani și jumătate). A ajuns ea la capătul răbdării sau, pur și simplu, nu știe drumul spre liniște și armonie în relația ei cu fetița ei cea mare?

Marea șansă a Aurorei este că a cerut la timp ajutorul expertului în parenting Urania Cremene. Conform rețetei deja consacrate la Supernanny, Urania va constata mai întâi cum stau lucrurile: Abi are o personalitate foarte puternică și la fel de puternică este rezistența ei la tot ce i se cere să facă, indiferent că este vorba despre masă ori despre timpul petrecut cu ochii în telefonul mobil. Mai mult decât atât, pericolul ca micuța Bia să preia exemplul surorii mai mari este iminent, așa că… se impun reguli de a căror respectare depinde schimbarea mult dorită de Aurora.

Care sunt ”secretele” pe care la va învăța această mamă de la Urania? Cum se va acomoda Abi cu noile reguli? Răspunsurile vin sâmbătă, de la ora 20:00, într-un nou episod Supernanny despre ”meseria” de părinte în 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

prima tv supernanny supernany prima tv
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes