“Supernanny” îi învață pe părinți cum să gestioneze conflictele între mai mulți copii

"Supernanny" îi învață pe părinți cum să gestioneze conflictele între mai mulți copii
"Supernanny" îi învață pe părinți cum să gestioneze conflictele între mai mulți copii

Sâmbătă, 01 mai, în seara de Paști, de la ora 20.00, Prima TV pregătește telespectatorilor o super ediție a emisiunii Supernanny cu Urania Cremene, în care părinții pot învăța cum poți avea un copil cu care să te înțelegi ușor. Urania Cremene îi așteaptă pe toți cei care doresc să găsească soluția potrivită în relația cu copiii lor să urmărească emisiunea și să își găsească propriile soluții.

Expertul în parenting Urania Cremene poposește săptămâna asta, la Supernanny, în județul Călărași. I-a cerut ajutorul un cuplu tânăr din Grădiștea – Angi și Florin -, care are cinci (!) copii și… cinci la puterea a cincea probleme privind creșterea acestora.

În perioada de observare, Urania va constata că singurul prichindel care nu le dă bătăi de cap părinților este micuțul Alex (3 luni). În rest, Eve (7 ani), Nico (4 ani jumate), Patric (3 ani) și Denis (un an jumate) sunt ca o morișcă neobosită, în care mama și tatăl sunt captivi și nu știu să se elibereze. Când un copil vrea ceva, un altul vrea altceva, iar peste această rutină se adaugă tensiuni și conflicte la tot pasul, indiferent că ”miza” este mâncarea, o jucărie, telefonul mobil sau concurența între cei mici.

Ca de obicei însă, Urania va găsi soluțiile potrivite, iar Angi și Florin vor începe să le aplice, convinși fiind că orice regulă nouă în familie este eficientă numai dacă este respectată constant, în primul rând, de ei.

Urmăriți sâmbătă, de la 20:00, o nouă misiune Supernanny încheiată cu succes în doar câteva zile! Răspunsurile vin sâmbătă, de la ora 20:00, într-un nou episod Supernanny despre ”meseria” de părinte în 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

invata parinti gestionare relatii copiisupernannyurania cremene
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes